E2a

Hoe kan ik foto's naar een lichtbak

Een lichtbak is een container of doos die verschillende lampen en een ruit van matglas op heeft. Het heeft vele doeleinden en wordt meestal gebruikt door professionals om doorzichtige films of dia's te bekijken. Het oorspronkelijke doel is om uit te zoeken fotografische platen gemakkelijk, maar ook gebruikt door foto kunstenaars als basis voor foto-verwijzingen. Nu ga je een handleiding over hoe u foto's met behulp van een lichtbak te dragen leren.

 • Elke kunstenaar moet weten dat je niet moet dingen die je ziet in de krant of tijdschriften kopiëren. Gebruik uw eigen foto's, foto's of schetsen voor uw eigen composities.
 • Nu als uw referentie schilderstuk, foto of schets is niet duidelijk genoeg om volledig te zien op de lichtbak, kunt u gebruik maken van een viltstift of een sharpie om de omtrek van de referentie-meer zichtbaar vanuit de achtergrond te maken.
 • Plaats de referentie-foto op de lichtbak en leg uw werk op papier over. Het is dan dat je begint aan uw foto een deel schetsen door deel. Dus bijvoorbeeld, ga je een bloem van elk type te dragen. U kunt eerst een overzicht van de bloemblaadjes met een potlood. Dan maak het af langzaam stukje bij op basis van uw voorkeur.
 • Bij het maken van de schets voor uw tekening, probeer zachte druk uit te oefenen op het als je nog steeds bezig een overzicht. U kunt in de kleuren op het laatste deel.
 • Eindig je overzicht door het aansluiten en sluiten in delen open gelaten. U kunt ook proberen het gebruik van de afbeelding als sjabloon voor meerdere kopieën van het in een enkel werk papier dat u hebt.
 • Als u denkt dat de achtergrond is een beetje saai, dan kun je toevoegen op een extra details die u zou willen van andere beelden, zoals bladeren voor de achtergrond. U kunt de originele foto of afbeelding nog steeds gebruiken als een sjabloon en meerdere kopieën van het op het werk papier om een ​​achtergrond vol met bladeren te maken.
 • U kunt altijd gebruik maken van andere foto's en gebruik het als een sjabloon voor uw tekening. Zolang het je het leuk vindt dan kunt u dat creativiteit je hebt en maak een uniek tekening.
 • Na het afronden van de contouren, de volgende zijn de fijne details. U kunt in de fijne details te vullen na het beëindigen van de contouren en kopieer het naast elkaar uit het oorspronkelijke beeld, zo niet, dan kunt u altijd gebruik maken van uw eigen stijl van tekenen en maken de tekening levendiger.

Hoe kan ik foto's naar een lichtbak. Plaats de referentie-foto op de lichtbak en leg uw werk op papier over.
Hoe kan ik foto's naar een lichtbak. Plaats de referentie-foto op de lichtbak en leg uw werk op papier over.

Enkele aanvullende tips voor het overbrengen van foto's met een lichtbak:

 • U kunt gebruik maken van plakband of tape om de oorspronkelijke afbeelding hechten op de lichtbak, om te zorgen dat niet beweegt.
 • U kunt ook gebruik maken van tape op het papier waarop u werkt, zodat het niet gaat 'lopen'.
 • Een lichte hand bij het opstellen van de hoofdlijnen is groot, zodat u makkelijk wissen eventuele fouten en ook om het eindproduct goed uit.