E2a

Hoe kan ik game cheats te vinden voor playstation 2

De Sony Playstation 2 werd uitgebracht in het najaar van 2000 als de eerste van de grote drie consoles van de laatste generatie (samen met de Xbox en Gamecube). Het heeft het onderscheid van het zijn de best verkochte home console aller tijden, ter vervanging van zijn voorganger, de eerste Playstation. Tot op heden zijn er meer dan 5.000 games beschikbaar voor de Playstation, en de compatibiliteit van de oorspronkelijke PS verhoogt dat aantal tot meer dan 13.000! Het probleem is dat je nooit zult ze allemaal af te maken, tenzij je cheat natuurlijk! Waar vind je cheats? Ik zal hier laten zien sommige plaatsen.

  1. Zoals altijd, controleer internet te promoten. Als je gedrag een Google-zoekopdracht voor "playstation 2 cheats," heeft u uw keuze uit honderden sites beweren dat alle cheats die je nodig hebt. Ik pakte een paar die lijken op de room van het gewas en meest nuttig zijn. U kunt meestal zoeken deze plaatsen op genre of per brief dat het spel de naam begint. Ze hebben meestal dezelfde cheats dus het kan gewoon een kwestie van welke layout u wilt zijn.

  2. Controleer uw lokale elektronica of gaming winkel. Circuit City, Best Buy, EB Games, Game Stop en anderen dragen allemaal een soort van cheat schijf. Er zijn een paar verschillende producten die duizenden en duizenden cheats, meestal op een DVD, CD-ROM of USB-apparaat bevatten.

    Code breaker , biedt de beste producten, naar mijn mening. Ze hebben schijven en USB-geheugen vol met cheats! Er zijn zelfs games opgeslagen op daar, dus je kunt spelen alsof je al klaar bent met niveaus of zelfs het hele spel. U vindt hier ook ontgrendeld geheimen en extra's. U kunt deze in je Playstation, bladert u door de menu's, het vinden van het spel of spellen waarin je wilt bedriegen en te downloaden naar de geheugenkaart. Eenvoudig en gemakkelijk, het is ook nooit achterhaald, want je kunt online gaan en toe te voegen cheats als ze worden ontdekt. Vergeet niet, nieuwe codes en saves zijn vrij op de website, maar ze zullen niet werken zonder de Code Breaker schijf! De instructies voor het krijgen van meer codes zijn in de doos en in de FAQ sectie van de website.

  3. Controleer in het magazine rek. Er zijn een paar echt goede gaming tijdschriften die er zijn met een goede cheat secties. Een paar zijn Playstation-only titels. Officiële Amerikaanse Playstation Magazine wordt gemaakt door Sony en wordt geleverd met een demo disc. PSM , of Playstation Magazine, is ook goed met veel cheats en reviews. Tijdschriften dat alle consoles te dekken, maar kan toch nuttig zijn, zijn onder andere Electronic Gaming Monthly, Game Pro, Play en Game Informer. Ze hebben meestal een cheat sectie en bestrijken een ton van games.

Controleer uw lokale elektronica of gaming winkel. Controleer in het magazine rek.
Controleer uw lokale elektronica of gaming winkel. Controleer in het magazine rek.

Dus maak je begon op die spellen of te hervatten die u gestopt omdat het werd te zwaar. Met de middelen die hierboven bedoeld, moet je ze instellen met geen enkel probleem.