E2a

Hoe kan ik gebreide baby - hoeden te maken

Om de baby tegen de zon en wind te beschermen bij het nemen van uw baby uit voor een wandeling in het park, gebruik dan baby-hoeden. Gebreide baby-hoeden zijn niet alleen ideaal voor het houden van baby's gezond en goed beschermd, maar deze kunnen ook worden gemaakt als cadeau voor zwangere vrouwen. Gebreide baby-hoeden zijn makkelijk te maken als je eenmaal gewend aan het maken van hen, en een verscheidenheid van ontwerpen kan worden gebruikt om leuke en schattige hoeden maken.

Uitgangspunt. Om het uitgangspunt voor de gebreide baby muts maken, moet u de ketting twee haken strengen en vervolgens zes haak neten maken van de haak op de tweede keten. Dit zal u toelaten om een ​​tweede ronde, die wordt gedaan door het creëren van slepen crochets voor elke steek te maken. Doe dit totdat je hebt gemaakt een dozijn enkele haaksteken. Markeer het einde van de tweede ronde door het aanbrengen van een veiligheidsspeld.

Het creëren van de derde ronde

Hoe kan ik gebreide baby - hoeden te maken. Het creëren van de derde ronde.
Hoe kan ik gebreide baby - hoeden te maken. Het creëren van de derde ronde.

Het creëren van de derde ronde. Om de derde ronde voor de gebreide baby-hoeden te maken, moet u een haak te maken met drie rondes in de eerste steek, en dan nog een sleep enkele crochets in de tweede steek voor de derde ronde. Maak een totaal van 18 steken door een afwisseling van twee enkele crochets en een enkele haak. Wederom einde aan de haak met een speld.

Het creëren van de vierde ronde

Het creëren van de vierde ronde. De vierde ronde van de gebreide baby-hoeden is gemaakt door het creëren van een enkele haak op eerste twee de vierde ronde van de hechtingen. Voor de volgende steek, maakt u twee afzonderlijke crochets. Dit patroon wordt herhaald totdat u bent aangekomen op een totaal van 30 een-crochets. Zodra de vierde rij wordt gebruikt een veiligheidsspeld aan het einde van de ronde markeren.

Rond zes tot negen. De volgende rondes kan worden gemaakt door het toevoegen van een enkele haak voor elke steek die twee crochets heeft. Dit moet leiden tot vier stokjes in combinatie met twee stokjes voor de steken in de zesde ronde. De zevende ronde moet hebben vijf stokjes in combinatie met twee stokjes. Al met al moet het patroon opleveren in totaal 54 crochets.

Afwerking van de gebreide muts

Afwerking van de gebreide muts. Als afsluiting van de gebreide baby muts, een teken le ronde van vasten voor elke steek tot je een totaal van 16 ronden. Nadat de zestien ronden worden bereikt, moet de laatste ronde worden gemaakt van een slip steek. Gebruik een schaar te snijden van de draad van garen en knopen of weven dit in de hete om de dop vast te zetten.

Het creëren van de derde ronde. Het creëren van de vierde ronde.
Het creëren van de derde ronde. Het creëren van de vierde ronde.

Decoraties. U kunt gebruik maken van verschillende soorten garens voor een kleurrijke gebreide muts maken, en u kunt ook oorkleppen. Oorkleppen zijn vooral handig voor baby's die leven in koudere klimaten, waar de wind kan veroorzaken baby's tot bevriezing te hebben. U kunt ook versieren de gebreide baby-hoeden door het aanbrengen van kwasten en pom poms op de bovenkant van de muts.

Zodra de gebreide babymutsjes zijn voltooid, kunt u deze giften voor uw vrienden 'baby's, of ze gebruiken voor je eigen kind. Maak een verzameling van caps als u een specifieke dop aan elk van outfits van uw kind passen hebben.