E2a

Hoe kan ik haar clip videokaarten maken

Haarspeldjes behoren tot de mooiste haaraccessoires overal

Haarspeldjes behoren tot de mooiste haaraccessoires overal. Jonge meisjes houden van versieren hun haar met kleurrijke en schattige haarspeldjes zo veel oudere vrouwen doen. Haarspeldjes zijn voor alle leeftijden en inderdaad het bedrijf van de verkoop van deze artikelen is heel warm. Maar net als in elk ander bedrijf, moet je goed de markt van uw goederen. Met haar clips, moet je ze monteren op videokaarten om ze aantrekkelijker te maken voor kopers. Dit is geen probleem met big time fabrikanten als alles gaat door machines in hun assemblagelijn. Maar als u verkoopt uw ​​eigen handgemaakte haarspeldjes, moet u het scherm kaarten te maken op uw eigen ook.

Hier zijn de stappen om u te helpen bij het maken van goedkope hair clip videokaarten:

Hoe kan ik haar clip videokaarten maken. Maak een inventarisatie van het haar clips die u komt te hangen op het scherm kaarten.
Hoe kan ik haar clip videokaarten maken. Maak een inventarisatie van het haar clips die u komt te hangen op het scherm kaarten.

  1. U gebruikt deze artikelen: Mes, heerser, snijder, puncher, oude kaarten en labels.
  2. Maak een inventarisatie van het haar clips die u komt te hangen op het scherm kaarten. Sorteren ze uit op basis van kleur, design, kwaliteit en prijs. Misschien wilt u een paar of twee van haar clips te monteren op een enkele kaart, afhankelijk van hoe ze worden gesorteerd.
  3. Plan uw videokaarten. Schat hoeveel kaarten je nodig hebt om te creëren gebaseerd op het aantal van haar clips die u bij de hand hebt. Een schets van de individuele kaarten. U kunt de kaarten artistieke make door het coördineren van hun kleuren of het plaatsen van foto's van meisjes dragen van een monster van het haar clips te zien. U kunt ook uw eigen logo op de vellen met etiketten en maak hem op elke videokaart. Print uw merknaam, het kantooradres en telefoonnummers op papier etiketten en bevestig ze net zo goed op de kaarten. U mag deze gegevens aan de achterkant van het beeldscherm kaarten.
  4. Met een liniaal, meet het metalen gedeelte van de haar clip, zodat u kunt inschatten waar de gaten op de videokaarten.
  5. Een lijn op de kaart volgens de lengte van het metalen deel van de haarspeld. Markeer de eindgedeelten van genoemde lijn. Als je gaat om twee of meer haarspeldjes weer te geven op een kaart, trek het overeenkomstige aantal lijnen.
  6. Plaats het uiteinde van de lijn onder de puncher en punch een gat doorheen. Herhaal met het andere einde en met de andere lijnen.
  7. Met een mes, snijdt de bovenste en onderste gedeelten van de gaten ongeveer een centimeter lang.
  8. Steek het metalen deel van de haar clip in de openingen. Zorg ervoor dat de afstand van de gaten zijn precies goed, zodat de grafische kaart zal niet buigen wanneer je in de clips.
  9. Bevestig uw merknaam en logo aan de voorkant van de kaart. Bevestig de marketing informatie (zakelijk adres, telefoonnummers en andere relevante zakelijke informatie) aan de achterkant.
  10. Punch twee gaten aan de bovenkant en bind een lint of draad die u kunt gebruiken voor opknoping van de videokaart.

De marketing van uw haar clip producten creatief is een effectieve strategie om perk uw verkoop. Door het gebruik van videokaarten, maakt u een visueel effect van deze posten waardoor de kopers willen uw waren te kopen.