E2a

Hoe kan ik iron man strips online lezen

Marvel stripboeken hebben verschillende helden

Marvel stripboeken hebben verschillende helden. Een daarvan is Iron man. Iron Man is een superheld ontworpen door de beroemde striptekenaar, Stan Lee. Hij verscheen voor het eerst in komische geen. 39, Tales of Suspense. Dat was in maart 1963. Iron Man is Anthony Edward Stark (ook bekend als Tony), een ingenieur die werd ontvoerd en die kreeg een taak om een ​​gevaarlijk wapen te leveren aan vernietigen de mensheid. Hij lijdt een hart probleem, terwijl in gevangenschap. Hij besluit om een ​​krachtige ijzeren pak te maken waartoe hij in staat is om met succes te ontsnappen. Terug thuis, met zijn bedrijf, Stark Industries, welke wapens produceert voor het leger, is hij in staat om een ​​aantal van deze wapens op te nemen in zijn pak. Tony maakt gebruik van dit pak aan bestrijding van criminaliteit. Iron Man wordt lid van de Avengers, een team van superhelden.

Via de website van Marvel Comic's en een abonnement, kan stripboek liefhebbers nu lezen oudere versies van Iron Man strips. Hier zijn de stappen voor het Iron Man strips online te lezen.

Hoe kan ik iron man strips online lezen. Dingen die je nodig zult hebben.
Hoe kan ik iron man strips online lezen. Dingen die je nodig zult hebben.

  • Dingen die je nodig zult hebben. Je zal uiteraard een computer nodig met een internet provider, zodat u kunt online gaan en misschien een creditcard, als je besluit in te schrijven.
  • Klik op uw browser. Gebruik van uw browser naar keuze, typ marvel.com . Het zal je naar de homepage voor Marvel's. Kijk voor de blauwe lipje dat karakters zegt en klik erop. Het zal je naar een andere pagina. Controleer de lijst met tekens en zoek naar Iron man. Klik erop.
  • Iron man pagina. U bent nu op een pagina die feiten over Iron Man heeft. Aan de rechterkant van zijn infoblad, ziet u een aantal keuzes. Klik op de een die digitale comics zegt. Een titel zegt digitale comics met Iron Man zal komen. Klik op de gratis online tabblad (blauw). Een lijst van strips met Iron Man zal komen. Klik op de strip (foto of de titel) die u interesseert. De strip wordt automatisch geopend in een nieuwe pagina.
  • Comic pagina. Na het klikken op een foto of titel, zal de geopende nieuwe pagina de titel die u koos bij de bovenkant van de pagina. Het stripboek staat ook vermeld. Gratis preview staat in geel, geactiveerde fonts gevonden op de boven-, linker kant. Onderaan in het midden vindt u het paginanummer en het woord pagina. Het heeft pijlen aan beide zijden zijn. Deze leidt u door de strip pagina's, waardoor u elk frame als je leest. Een indicator die een zoomschaal heeft op zijn linkerkant. Dit is dus je kunt inzoomen op de strip pagina als u een harde tijd te zien of te lezen. Aan de onderkant rechts van de pagina is het woord "vergroten tekst." Als u hierop klikt, zal een vergrootglas komen die je zullen helpen je leest de strips. Door te klikken op het tabblad Pagina's zal je ook de verschillende komische pagina's op het display. U kunt kiezen welke pagina u gebleven was tijdens het lezen.
  • Abonnement. Nu, als je geïnteresseerd bent in te schrijven op Iron Man strips, klikt u op de "schrijf je nu in" tabblad. Door in te schrijven, zult u in staat zijn om andere Marvel comics online te lezen.


Er zijn een heleboel andere sites die gratis online comic lezen aan te bieden. Geniet van het lezen van andere Iron Man strips op die sites.