E2a

Hoe kan ik japanse kralen ringen maken

Het vinden van de juiste accessoire om te gaan met je outfit kan een vermoeiend proces, evenals een dure te zijn. Vanwege dit, zijn meer en meer mensen het aanpassen van hun toebehoren. Een van de beste en gemakkelijkste manieren voor u om accenten die zal werken voor elk van uw outfits te creëren is door het creëren van uw eigen accessoires, zoals de Japanse kralen ringen. Hier is hoe.

Bereid de materialen

Hoe kan ik japanse kralen ringen maken. Bereid de materialen.
Hoe kan ik japanse kralen ringen maken. Bereid de materialen.

Bereid de materialen. U moet een aantal elastisch ambachtelijke draad, rocailles, grootte van zes kralen, en een lange naald. Deze zijn beschikbaar in de meeste ambachtelijke winkels. Er zijn ook kraal sets die komen met een assortiment van rocailles en grootte van zes kralen. Het zaad kralen vormen de basis van je ring, en zijn klein genoeg om comfortabel te passen op je vingers.

Kies het brandpunt kraal

Kies het brandpunt kraal. Het brandpunt kraal zal fungeren als de belangrijkste ontwerp-element in uw Japanse kralen ring. De focal kraal wordt geplaatst in het midden van de ring, en moet een maat 6 kraal worden. U er echter voor kiezen een reeks andere beads die min of meer de grootte van een maat 6 bead. Als je meer overgaat, kunt u ook experimenteren met de aard van de centerpieces die u gebruikt voor uw ringen. Sommigen zullen zelfs gebruik maken van fantasie knoppen als het brandpunt kraal. Zodra het brandpunt kraal is geselecteerd, is de volgende stap voor u om te kiezen de rocailles. U moet 14 tot 16 van deze, in een kleur die het brandpunt ring zal een aanvulling vormen.

Bereid de ring. Om de basis lus voor de ring te maken, neem een ​​naald en dubbele draad dit. Neem genoeg rocailles een lus uit het brandpunt kraal tot het midden van de ring. U moet nu de helft van de Japanse kralen ringen. Vervolgens tellen het aantal rocailles die u hebt gebruikt voor de ene kant, en trek een kraal naar de andere kant te creëren. Gebruiken om de andere helft van de lus om de Japanse kralen ringen maken.

Kies het brandpunt kraal. Kies het brandpunt kraal.
Kies het brandpunt kraal. Kies het brandpunt kraal.

Sluiten van de ring. Neem de naald en rijg hem door het midden kraal, zodat de ring zal een gesloten lus te worden. Neem nog een dubbele schroefdraad naald en maak een halve ring met hetzelfde aantal rocailles. Eenmaal gedaan, maakt de andere helft van de lus en plaats deze weer in het midden kraal. Je hebt nu twee banden voor de Japanse kralen ring. Als u in het bijzonder kleine rocailles, kunt u zo veel als vier of vijf strengen voor de basis van je ring, verbonden aan het centrum kraal. Bind deze op zijn plaats met een knoop.

Er zijn tal van design opties als het gaat om het maken van uw eigen Japanse kralen ringen. Bijvoorbeeld, kunt u ringen met rocailles in afwisselende kleuren. Dit zal u toelaten om meer mogelijkheden voor vormgeving van de ringen te creëren. U kunt ook ring bases met een effen kleur. De belangrijkste concept als het gaat om het maken van uw eigen Japanse kralen ringen is om te experimenteren met de kraal patronen en kleuren.