E2a

Hoe kan ik karaoke zingen voor de eerste keer

Veel bars

Veel bars, restaurants en prive-evenement centra hebben regelmatig geplande karaoke-avonden, wat betekent dat de kans dat u het vinden van jezelf met een liedboek en een verzoek slip van een nacht zijn redelijk goed. Voor ervaren zangers, kan de gedachte van het winnen van de menigte met een dode-over Pat Benatar imitatie worden spannend, maar anderen die niet performers door de natuur kan vinden van de hele karaoke ervaring om een ​​beetje overweldigend en angst-producerende. Als je merkt dat je verloren in een menigte van karaoke liefhebbers en je enige kans is om je weg te zingen, hier zijn enkele tips voor het maken van uw eerste karaoke ervaring zo aangenaam mogelijk.

  1. Nummerselectie is heel belangrijk. Neem de tijd en serieus in de songbook. Er zijn letterlijk duizenden nummers beschikbaar zijn op karaoke, maar verschillende locaties hebben verschillende collecties om uit te kiezen. Voor uw eerste karaoke ervaring, kies een nummer dat je kunt letterlijk zingen in de douche. Als je een fan bent van Elvis Presley of Johnny Cash, wilt u misschien een van de meest bekende of handtekening tunes, niet hun minder bekende materiaal te kiezen. Veel mensen in de menigte zal ondersteunen een zanger die kiest voor een zeer populaire of bekende lied, en een ding dat je op je zij wilt voor uw eerste keer is menigte te ondersteunen. Wees realistisch over uw vocale bereik en stijl en selecteer een nummer dat zowel past. Sommige first-time zangers vinden country muziek makkelijker dan rock muziek, maar anderen vinden het zingen toonloos "frat rock" nummers als Louie, Louie of Wooly Bully minder intimiderend. Als u niet tevreden bent met je prestaties, je misschien een ander muzikaal genre te proberen voor uw volgende nummer. De truc is niet te bijten meer af dan je vocaal kunt kauwen voor je eerste karaoke ervaring.
  2. Laat de karaoke graphics om u te begeleiden langs. De meeste karaoke systemen hebben een video-monitor die de tekst van een gekozen nummer als de muziek speelt worden weergegeven. De grafische weergave moet ook essentiële informatie, zoals de graaf-off voor de verzen en instrumentale breaks. Daarnaast is de tekst moet van kleur veranderen in de tijd met de muziek, dus gebruik dit als een aanwijzing voor frasering en timing. Soms is de tekst kan verschijnen een paar tellen voordat de eigenlijke melodie, dus het loont om te luisteren naar muzikale aanwijzingen en visuele degenen. U kunt ook een andere regeling of tempo dan de originele opname te ervaren, daartoe de mogelijkheid bieden de graphics om je gids zijn door de veranderingen.
  3. Gebruik de vocale monitoren voor toonhoogte en dynamische controle. U kunt een kleine versterker of twee wees in jouw richting ziet als je aan de voorkant van de karaoke videoscherm. Dit is een vocale-monitor ontworpen om de zanger te voorzien van dezelfde gemengde geluid die het publiek hoort via de hoofdingang PA-systeem. Sommige eerst zangers mogen niet worden gebruikt om horen zichzelf zingen, maar het is beter dan helemaal geen controlesysteem helemaal. Wanneer de muziek begint, moet u in staat om het te horen die uit de vocale beeldscherm als de hoofdluidsprekers. Je moet ook in staat zijn om je stem te horen die uit de vocale beeldscherm terwijl u optreedt. Dit moet u helpen meten hoe hard of zacht u zingen, zodat u dienovereenkomstig aan te passen. Je moet ook in staat zijn om te horen als je zingen op de juiste toonhoogte of als je off-key verdwenen. Een goede vocale-monitor gemengd op hetzelfde niveau als de belangrijkste sprekers zou u moeten helpen zingen op een comfortabel geluidsniveau, net iets boven het niveau van een normaal gesprek. Je moet niet te schreeuwen of te worden gehoord door de menigte fluisteren.
  4. Zing voor degenen die luisteren. Karaoke publiek kan zwaar drukte voor first-time zangers. Als je kijkt in de menigte en het gevoel onverschilligheid, spelen om de mensen die echt naar u te luisteren. Als je nerveus bent over zingen in het openbaar voor de eerste keer, het zien van uw vrienden en familie mee te zingen met u of klappen of dansen kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen. Zodra een publiek krijgt een gevoel van uw muzikale smaak en vocale stileren, moeten ze beginnen op te warmen en sneller reageren te worden. De eerste keer dat u karaoke zingen, kunt u een vriend op het podium voor de morele steun. Als u vrienden geworden met een meer gevestigde zanger, kan hij of zij er ook mee akkoord om mee te zingen met je mee. Karaoke zingen een sociale ijsbreker en constructieve uitlaat, geen concurrentie.
  5. Werk aan uw zang en prestaties te verbeteren. De eerste keer dat u karaoke zingen is het best te omschrijven als een leerervaring. Sommige delen van de prestaties kan goed gaan, terwijl anderen zeker voor verbetering vatbaar. Het belangrijkste is dat je nam een ​​kans en ging op het podium. Zelfs als de menigte niet precies wilde gaan of u volledig flubbed het derde vers, dat deed je iets creatiefs en spannend. De volgende keer dat u, en er zal een volgende keer, wilt u misschien om te werken aan het probleem gebieden zoals timing of pitch. U kunt ook andere nummers die je vocale bereik en stijl aan te passen en uit te voeren die meerdere keren totdat u zeer comfortabel met hen te vinden. U kunt zelfs eindigen met een handtekening lied van je eigen, een die het publiek wil en helpt bij het definiëren u als performer.

Hoe kan ik karaoke zingen voor de eerste keer. Nummerselectie is heel belangrijk.
Hoe kan ik karaoke zingen voor de eerste keer. Nummerselectie is heel belangrijk.

Zingen karaoke voor de eerste keer in het openbaar kan een van de engste momenten van je leven, maar veel mensen hebben ontdekt dat het gemakkelijker wordt na verloop van tijd. De angst en bezorgdheid van het zingen in het openbaar wordt vaak vervangen door het gevoel van acceptatie en waardering door een oplettende publiek. Vergeet niet om gewoon te beginnen en op te bouwen uw repertoire wanneer je je comfortabel voelt.