E2a

Hoe kan ik kettingen te maken van meloen zaden

Kunst en ambacht zijn erg belangrijk in uw ontwikkeling van kinderen. Het kan hen helpen ontdekken hun talent en kan zeker ontwaken hun creativiteit.

Er zijn veel verschillende activiteiten die u zou kunnen suggereren voor hen te doen en je kan zelfs helpen ze als ze het doen. Een leuke en interessante activiteit die ze zouden kunnen genieten is het maken van kettingen van meloen zaden.

Deze activiteit kan leren uw kinderen veel dingen

Deze activiteit kan leren uw kinderen veel dingen. Men zou het hen leren hoe ze materialen die nuttig kunnen zijn in de toekomst op te slaan. Het kan ook inspireren hun creatieve kant, waardoor ze verschillende ontwerpen en ideeën voor hun kettingen.

Er zijn verschillende soorten meloenzaden

Er zijn verschillende soorten meloenzaden. Er is de watermeloen, honingdauw, meloen, squash en nog veel meer. Deze meloenen zijn zeer gezond om te eten en uw kinderen kunnen de zaden te sparen voor hun meloen ketting maken activiteit.

Hoe kan ik kettingen te maken van meloen zaden. Verzamel de zaden van de meloenen.
Hoe kan ik kettingen te maken van meloen zaden. Verzamel de zaden van de meloenen.

Bij het maken van meloen kettingen, alles wat je nodig hebt zijn verschillende soorten meloen zaden, zeef, lange stukken nylon touw, naald, schaar en aansluitingen of sluizen voor de kettingen. Zodra ze reeds al deze konden ze beginnen met de activiteit.

  • Verzamel de zaden van de meloenen. Probeer verzamelen van zoveel mogelijk zaden. Hoe meer zaden zijn beter. Zorg ervoor dat er verschillende soorten zaden voor uw kinderen om uit te kiezen. Ze konden gebruik maken van een soort van zaad of meng ze samen bij het maken van de kettingen.
  • Maak de zaden. Na verzamelen van de zaden, kunnen er pulp of vuil op de zaden. Zorg ervoor om ze te wassen grondig en zorgvuldig. Bewaar de zaden in een kom met water wanneer niet in gebruik om de meloen zaden te bewaren.
  • Meet de nylon snaren en snijden. Zorg ervoor dat de lengte van de string genoeg om rond te gaan uw kinderen hals. Meet het rond de nek en voeg ongeveer een centimeter of twee om ruimte te geven voor de ketting connectoren of sluizen.
  • Bevestig de connector aan het ene uiteinde en rijg de naald. Bevestigen van de connector aan het ene uiteinde zal de zaden er niet uitvalt.
  • Steek de naald in het midden van het zaad. Plaats het voorzichtig in het midden om het zaad te voorkomen dat het breken. Ga door het plaatsen van de meloen zaden totdat je het soort ontwerp dat u wilt. U kunt de mix van de verschillende zaden of gewoon gebruik maken van een soort zaad.
  • Bevestig de connector aan het andere uiteinde. Als je klaar bent het inrijgen van de zaden, sluit de andere connector om deze te vergrendelen. Wanneer de aansluitingen zijn in de plaats, kan je al dragen de ketting.

Uw kinderen zullen zeker genieten van het doen van deze activiteit, maar het is belangrijk dat ze toezicht van een volwassene hebben, terwijl ze dat doen deze activiteit. Zorg ervoor dat u of iemand rond om de kinderen te kijken aangezien deze zullen worden met behulp van scherpe voorwerpen zoals naalden en schaar.

Van kettingen, kunnen ze ook proberen te doen armbanden en enkelbanden. Zij zullen zo veel plezier en nog steeds het ontwikkelen van hun creatieve vaardigheden. Dat is waarom als u wilt geven uw kinderen een leuke activiteit te doen dan deze meloen ketting maken van de activiteit zou perfect zijn voor uw kinderen te doen.