E2a

Hoe kan ik lekke banden te repareren: garage

Verzamel deze banden reparatie tools en bevestig dat vlak

Niemand vindt het leuk om een ​​lekke band, maar de realiteit is dat gebeuren flats. Als ze dat doen, is er geen noodzaak om al paniek,, want je hebt verschillende opties voor de vaststelling van hen.

Hier is hoe om te veranderen van een lekke band:

Hoe kan ik lekke banden te repareren: garage. Wat niet op te lossen: soms.
Hoe kan ik lekke banden te repareren: garage. Wat niet op te lossen: soms.

 1. Wat niet op te lossen: Soms, zoals wanneer u een klapband, zal de band gaan plat en het kan niet worden gerepareerd. Als de band ontploft, is gescheurd, of heeft aanzienlijke schade, mag geen poging worden gedaan om het te repareren. Het moet goed worden afgevoerd, zodat het kan worden hergebruikt. Ook als de zijwand van de band is beschadigd of gescheurd is, niet de moeite te proberen om het te repareren. Nu vervangen en hebben de band onderneming zou beschikken over de oude. Tenslotte dienen banden met minder dan 1/16e inch van de band worden vervangen dan gerepareerd. (U kunt uw profieldiepte te meten met een manometer.)

  Als de band leeggelopen omdat er iets als een spijker doorboord door het loopvlak (het deel dat contact maakt met de stoep), dan heb je een paar opties voor de bevestiging van de flat. Het is moeilijk in te schatten van de schade aan uw band wanneer het nog steeds op de auto gemonteerd, zodat je nodig hebt om het te verwijderen voordat u begint met autoreparatie stappen. Plaats een blok of wig onder de banden om te voorkomen dat ze bewegen, stelt u de noodrem, en verwijder de vlakke van het voertuig. Zorg ervoor dat u de wielmoeren met een lug moersleutel los te maken alvorens het optillen van de auto met een krik. Na de flat is van de grond, verwijder de wielmoeren met de hand, en trek het wiel en de band uit de buurt van de auto. Als je een fatsoenlijke reserve, overwegen om het op en het verplaatsen van de auto naar een veilige locatie.

 2. Vind de boosdoener: Soms is het heel duidelijk waarom de band leeglopen. U ziet de kop van een spijker, schroef, of een ander metalen voorwerp ingediend in het loopvlak. Zo ja, omcirkel het met iets dat zal markeren, zodat u later eenvoudig kunt herkennen de locatie. Verwijder niet het object totdat je bereid bent om het gat op te lossen.

  Opmerking: Als u hebt opgepikt een spijker of schroef in de band, is het mogelijk dat je hebt opgepikt meer dan een object. Zelfs nadat je hebt er een gevonden, het is nog steeds een goed idee om de rest van de band controleren op lekken of ingesloten objecten.

 3. Tips voor het vinden van kleine gaatjes: Je zou in staat zijn om de lucht ontsnappen door gaten in de banden te horen. Soms, echter, het is niet zo makkelijk. Hier is een truc om u te helpen herkennen kleine gaatjes in de autoband . Maak een zeepoplossing in een grote kom. Pomp de band zo goed mogelijk. Giet het water en zeep over. Het lek moet gemakkelijk zichtbaar, omdat de lucht ontsnapt door een gat zal creëren bubbels. Markeer het gat met een tekenpen, zodat u deze later kunt vinden.
 4. Manieren om een ​​band op te lossen: U kunt ofwel krijgen gepatcht of tijdelijk het zelf aansluiten. Hier zijn enkele reparatie tips:
  • Patches: Om het te laten opgelapt, je gaat nodig hebben om het te nemen naar een band of auto reparatiewerkplaats. Dit is de beste manier om een ​​lekke band te repareren, maar het betekent dat je om het te krijgen om een ​​winkel, en meestal kost ongeveer 15€. De winkel moet de band van de velg te verwijderen en een interne patch over het gat toe te passen. Deze patches werken zeer goed, en ze zijn een stuk goedkoper dan het kopen van een nieuwe band.
  • Steek een band: Stekkers zijn uitstekend als tijdelijke oplossingen, maar de juiste manier om vast een band te krijgen is om het te laten gepatched. U kunt stekker in uw oprit, of aan de kant van de weg indien nodig. Tire plug kits zijn verkrijgbaar bij alle auto-reparatie-winkels en in de meeste ketens zoals Walmart, Kmart en Target. Kunt u de stekker van een band zonder het te verwijderen van de velg, daarom is het ideaal voor de doe-het-zelver. Het moet een van de fundamentele reparatie tools in uw auto te allen tijde. Hier is hoe aan te sluiten uw banden:
   1. Open de reparatie kit die u in uw auto voor het geval dat dit soort dingen gebeurt.
   2. Verwijder de gewraakte object - dit vereist meestal een tang.
   3. Neem de rasp gereedschap in de kit, snel invoegen en verwijderen uit het gat te ruwen en reinig de rubber.
   4. Neem de stekker en dek deze af in cement. De stekker en cement zijn in de kits. Gebruik de meegeleverde inzetten van de stekker steken in het gat. Ongeveer 1/2 "van moet blijven buiten de band.
   5. Snel, trek de indrukstift recht naar buiten. Dit moet Laat de plug in het gat.
   6. Snijd de plug gelijk met omringende loopvlakken.
   7. Vergeet niet dat een plug is een tijdelijke oplossing. U wilt de band intern gepatcht of vervangen zo snel mogelijk te krijgen.