E2a

Hoe kan ik leuke bruiloft douche centerpieces maken

Huwelijksdouche centerpieces zijn een van de beste manieren voor u om een ​​douche te versieren. Dit zijn ook enkele van de meest opwindende stukken te maken en kan een leuke locatie voor het paar en hun naaste vrienden een band voor de bruiloft zijn. Als u wilt dat schattige huwelijk douche centerpieces, hier zijn manieren om je eigen te maken.

Maak een thema

Hoe kan ik leuke bruiloft douche centerpieces maken. Maak een thema.
Hoe kan ik leuke bruiloft douche centerpieces maken. Maak een thema.

Maak een thema. Altijd beginnen met het maken van een thema. Dit zal u toelaten om de diverse design elementen in de bruiloft douche te verenigen. Houd in gedachten dat het middelpunt zal niet de enige decoratieve element voor de bruiloft douche. Als zodanig moet u de verschillende stukken te coördineren door te beginnen met een centraal thema. Het thema kan zo simpel zijn van het paar favoriete kleur, die zorgt ervoor dat de decoraties goed gecoördineerd, of het kan een meer uitgebreide thema - zoals een Victoriaanse bruiloft douche, of een Hawaiiaanse thema douche.

Cake. Zodra u het thema, de volgende stap is om te kiezen uit een breed scala aan opties middelpunt. De taart groeit snel in populariteit als een middelpunt. U kunt speciaal gebakken taarten voor elke tabel in de bruiloft douche. De taarten kan heel eenvoudig zijn, of kan drie of vier tiered miniaturen van de bruidstaart die u van plan bent om te hebben. Een van de beste voordelen van het gebruik van een taart voor het middelpunt is dat je niet langer zorgen te maken over het dessert. Taarten zijn zowel mooi om naar te kijken en zijn lekker zo lang als u kiest voor een goede bakker. U kunt ook de maat van de smaak van de taart om uw favoriete gerechten past - kies bosbessen voor het vullen, of noten, of wat dan ook kietelt uw smaakpapillen.

Kaarsen

Kaarsen. Voor instant sfeer en een elegante look voor uw bruiloft douche, gebruik maken van kaarsen. Bruiloft douches die het formaat van een traditionele diner kunt gebruiken decoratieve kandelaars om de kaarsen te benadrukken als het middelpunt. Of u kunt ook gebruik maken van grote glazen schalen die gevuld zijn met water. Plaats drijvende kaarsen op de top en voeg een paar rozenblaadjes. U kunt ook gebruik maken van glazen knikkers op de bodem van de kom tot een elegante drijvende kaars bruiloft douche middelpunt te creëren lijn.

Bloemen

Maak een thema. Kaarsen.
Maak een thema. Kaarsen.

Bloemen. Bloemen zijn een van de decoratieve pijlers van de bruiloft douche. Een draai aan de gebruikelijke boeket is door de aankoop van cup-en kleinbedrijf manden en het toevoegen van twee of drie kleine bloemen gebonden in een lint met vulstoffen zoals heide en varens. Het middelpunt kan een grotere versie van het boeket zijn. Een van de voordelen van het toevoegen van kleinere boeketten voor elke gast is dat de gasten in staat zal zijn om uw waardering meteen voelen voor hun bezoek.

Champagne piramides. Voor een middenstuk dat zal leiden tot een lange en gezellige avond van feesten na de douche, probeer dan een champagne piramide. Een van de trucs om het maken van eenvoudige champagne piramides is met behulp van smalle, maar hoge champagne fluiten. U kunt ervoor kiezen niet te vullen het centrum van de champagne piramide en eenvoudig gebruik van een glazen doos of een omgekeerde aquarium in te vullen in de piramide.

Met een goed gekozen wieden douche middelpunt, kan de stemming en de toon van de bruiloft douche gemakkelijk worden vastgesteld. U kunt ook mix en match van de verschillende ideeën om iets dat je ideale bruiloft douche past.