E2a

Hoe kan ik negatieven te bekijken

Veel professionele fotografen de voorkeur aan negatieven te gebruiken om hoge kwaliteit foto's te produceren zodra ze zijn ontwikkeld. Sommige hebben ook de voorkeur aan hun foto's die met een filmcamera in plaats van een digitale, als gevolg van hun duurzaamheid. 's Ontwikkeld met het gebruik van negatieven niet lijden aan een verlaging van kwaliteit, zelfs wanneer ze worden blootgesteld.

Hoe kan ik negatieven te bekijken. Een goede organisatie van de film negatief.
Hoe kan ik negatieven te bekijken. Een goede organisatie van de film negatief.

Ook als je verliest je foto of per ongeluk nat uw foto, kunt u nog steeds herkopiëren uw foto met het gebruik van uw negatieve. Maar wat als je te veel opgeslagen negatieven hebt en je wilt een foto die werd genomen geleden tijdens uw huwelijksceremonie jaren en jaren te reproduceren? Hoe kunt u de film negatief en weet de juiste negatieve film die u wilt reproduceren? Hier is hoe je het zal doen.

Een goede organisatie van de film negatief: Net als elk ander object dat u moet zorgen en bewaar uw film negatief dus het zal niet worden blootgesteld aan zonlicht en andere chemicaliën. Een film negatief is zeer gevoelig en delicaat dus extra zorg nodig is als je eenmaal vast te houden. De juiste manier van het houden van de film negatief is om de film negatieve vatten aan de randen. Raak het oppervlak van het negatief. Het is beter als je het dragen handschoenen voordat u de negatieve film.

Het aanraken van een negatieve film zonder een handschoen laat een vingerafdruk op de negatieve en kan ruïneren de negatieve, waardoor het onmogelijk is om de foto af te drukken. Ook in die de negatieve, niet begrijpen de negatieve te strak, want je kan buigen en vouwen van de film die sterk zal beschadigen. Negatieven zijn gevoelig voor pluis en stof, daarom hem in een gesloten opslagruimte is heel belangrijk.

Bekijk film negatieven. Bekijk film negatieven.
Bekijk film negatieven. Bekijk film negatieven.

Als je een heleboel negatieven en u wilt behouden en het te beschermen tegen pluizen, kunt u koopt een oplossing op een fotozaak. Na het kopen van de oplossing een kleine hoeveelheid van de oplossing om de schone witte doek en voorzichtig deppen op de negatieve. Zorg ervoor dat u de instructies in het etiket, zodat u niet ruïneren de negatieve film te volgen.

Bekijk film negatieven

Bekijk film negatieven. Nu dat u de juiste houden van film negatieven kunt u nu de negatieve te bekijken met behulp van een verlichte vergrootglas te leren kennen. Als u niet beschikt over een verlichte vergrootglas kun je naar een donkere kamer, zodat u volledig kunt de afbeelding bekijken. Zorgvuldig bekijk de foto's en selecteer een foto die u wilt afdrukken.

Jongere generaties zijn mogelijk niet volledig bewust van het belang van de negatieve film, zoals digitale camera's zijn nu de de facto standaard in de fotografie. De digitale camera kan zeer goede beeldkwaliteit eenmaal is ontwikkeld, maar kan niet worden gereproduceerd als de foto per ongeluk verwijderd of wanneer de camera afbreekt. Dus het houden van een film negatief is de beste manier om uw foto te bewaren en het kennen van de juiste manier van het houden van de foto is de beste manier om uw foto die u wilt afdrukken weer te geven.