E2a

Hoe kan ik offertes toe voor een artikel

Met behulp van citaten kan wonderen doen voor een artikel

Met behulp van citaten kan wonderen doen voor een artikel. Het verhoogt de geloofwaardigheid, en verder verrijkt het artikel. Echter, als je iemand wilt offerte voor uw artikel, moet je leren hoe je ze moet schrijven. Vergeten om attribuut citaten kan leiden tot ernstige juridische problemen. U kunt worden beschuldigd van plagiaat. Zorg ervoor dat je weet hoe je quotes toe te schrijven voordat u ze in uw artikel.

Hoe kan ik offertes toe voor een artikel. Identificatie van de soorten citaten die u hebt gebruikt.
Hoe kan ik offertes toe voor een artikel. Identificatie van de soorten citaten die u hebt gebruikt.

Hier zijn enkele tips over hoe om offertes voor een artikel schrijven:

  1. Identificatie van de soorten citaten die u hebt gebruikt. Er zijn twee basistypen van citaten: directe en indirecte. Directe citaten zijn meer academisch, daarbij verwijzend naar direct vanuit een specifieke bron. Ze worden meestal gebruikt in definities, theorieën, en bepaalde uitspraken die niet kunnen worden gewijzigd, omdat het gevaar bestaat dat het veranderen van de betekenis. Als u wilt directe citaten toeschrijven, dan moet u gebruik maken van aanhalingstekens voor en na de offerte. Dit maakt dat hij opvalt. U moet de bron ook gezet na de offerte. Aan de andere kant, zijn indirecte citaten gebruikt voor ideeën die u hebt vermeld in uw eigen woorden. Indirecte citaten zijn beter voor artikel schrijven. Overwegende dat de in de directe offerte, hoeft u alleen maar te kopiëren de woorden letterlijk, indirecte rede vereist een dieper begrip van de concepten. In toekennen van indirecte citaten, moet je nooit gebruiken aanhalingstekens. Hoewel je nog steeds bronnen citeren, heeft u het idee uw eigen.
  2. Verwerk de toeschrijvingen in uw artikel. Met behulp van woorden als "volgens" en "in zijn theorie" zal uw artikel lijken samen te stellen. Maak spaarzaam gebruik deze tip, omdat je niet wilt dat uw artikel aan te vullen met andere namen van mensen. Dit zal alleen maar afleiden lezers van het echte punt van uw artikel. Het is nog steeds het beste om te mengen verschillende citaten in uw artikelen.
  3. Zorg voor complicaties. De meeste mensen hebben problemen met vermelding van bronnen als ze meer dan een citaat uit een enkele bron, of een artikel met meer dan een auteur. Als je gaat om te veel citaten te gebruiken vanuit een enkele bron, je absoluut moet om te verwijzen het elke keer weer. Aan het eind van uw artikel, moet u altijd de paginanummers die u hebt gebruikt voor het onderzoek. Hoewel dit lijkt misschien een beetje gecompliceerd, is het absoluut noodzakelijk voor een coherente artikel. Er is geen manier om deze regel. Als u van plan bent om een ​​enkele bron geschreven door veel verschillende mensen te noemen, het is veel gemakkelijker. Het enige wat je hoeft te doen is de achternaam van de eerste auteur op de lijst. Sommige mensen hebben ook moeite met de drie puntjes. Ze worden gebruikt als u wilt uw eigen woorden te vervangen aan een reeds bestaande offerte. Het is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen van een haakje aan de woorden die je gebruikt.

Quotes kan helpen sterk verbeteren van uw artikel

Quotes kan helpen sterk verbeteren van uw artikel. Maar vergeet niet dat je niet kunt citeren zonder vermelding van uw bronnen. Dit kan je in een hoop problemen. Het is heel gemakkelijk om uw offertes toe voor een artikel. Volg deze simpele tips en start met het gebruik quotes om uw artikelen te verbeteren.