E2a

Hoe kan ik op tijd

Heeft u een reputatie voor het te laat de hele tijd

Heeft u een reputatie voor het te laat de hele tijd? Als het antwoord ja, je bent niet alleen. Er zijn veel mensen die dit probleem, maar het kan worden geëlimineerd. U kunt het verbeteren van deze gewoonte door het gebruik van effectieve time management vaardigheden en gedragsverandering.

Hoe kan ik op tijd. Beoordelen schatting strategieën.
Hoe kan ik op tijd. Beoordelen schatting strategieën.

  • Beoordelen schatting strategieën, als je meestal te laat door vijftien minuten aan te passen uw schatting tijd een extra vijftien minuten. Dit kan zijn, de verlaging activiteiten die u uitvoert voorafgaand aan uw bestemming zoals douche de tijd of het opstaan ​​eerder. Blijf op de hoogte van uw tijd, beoordelen de werkelijke tijd die nodig was om te komen tot de gewenste bestemming aan de toegewezen schatting tijd. Uitlooptijd is gunstig om het meeste effect.
  • Onvermogen om extra taken af is waarschijnlijk de reden dat de traagheid veroorzaakt te zijn, moet u de uitvoering van achteruitgang strategieën. Dit kan worden bereikt door beleefd draaien van extra taak en die de taak andere keer. De meeste mensen zouden begrijpen dat u bijkomende verplichtingen, en het zal niet een probleem.
  • Bereid de avond tevoren, lay-out uw kleding, tas en andere items die je nodig hebt om de volgende dag te gebruiken. Dit bespaart u tijd, want als je alles klaar, je kunt grijpen de items te verlaten en.
  • Het is belangrijk om bewust te zijn van de tijd, je kunt je tijd te veranderen door het toevoegen van een extra vijf tot tien minuten zonder factoring die extra minuten in uw tijd schatting. Deze strategie moet worden gebruikt op alle klokken in het huis met inbegrip van de laptop.
  • Vul de gastank van de avond ervoor, wacht niet tot uw gas tank is bijna leeg en dan stoppen in de ochtend bij te vullen. Dit zal extra tijd om uw woon-werkverkeer, en het kan onnodige stress toe te voegen als u al een late probleem.
  • Implementeer een plan om te komen tot alle afspraken tien tot vijftien minuten vroeg, zal deze strategie helpen bij het ​​opzetten van een patroon. Als uw afspraak is 10:00, waarom niet een doel om te komen tot 9:45? Door vroeg aankomen, betekent dit dat je extra tijd die u kunt lezen of het uitvoeren van andere recreatieve belang. Deze strategie is een win-win situatie, niet alleen voor u, maar voor de mensen om je heen. Je ontwikkelt een reputatie als een betrouwbare persoon.
  • Plan afspraken tijdens niet piekuren, een reis die normaal gesproken duurt twintig minuten kan duren tot vijftien extra minuten tijdens de spitsuren. Wees je bewust van spitsuren in uw omgeving, en vermijd het plannen van eventuele afspraken in die tijd. Bijvoorbeeld, als het spitsuur is 7:00-09u00, zou u plant uw afspraken na 9.00 uur.
  • Heeft u uw e-mails voorafgaand aan uw afspraak, dit kan een tijd stealer zijn. Je zou willen om vijf minuten te nemen om uw e-mail lezen, maar na het lezen van een e-mail u wellicht in de verleiding om een ​​ander te lezen. Om dit probleem te voorkomen, lees dan niet e-mails voor een afspraak. Ze kunnen wachten tot u terug bent van uw afspraak.