E2a

Hoe kan ik opnieuw kleurstof jeans

Een van de feiten van het leven dat je moet accepteren dat je spijkerbroek uiteindelijk vervagen als je wassen en gebruik ze. Voor een tijd, verkleurd en gescheurd designer jeans populair werd. Als u het type persoon die graag sterk en diep gekleurde jeans, echter, kan de uiteindelijke fade dat uw jeans zullen tegenkomen lastig. In plaats van weg te gooien uw vale spijkerbroek of ze op te slaan in de achterkant van de kast, maar kun je eigenlijk opnieuw verft je jeans om ze terug te keren naar hun oorspronkelijke donkere kleur. Hier is hoe.

Ontvang kleurstoffen

Hoe kan ik opnieuw kleurstof jeans. Ontvang kleurstoffen.
Hoe kan ik opnieuw kleurstof jeans. Ontvang kleurstoffen.

Ontvang kleurstoffen. Eerst moet je kleurstoffen voor uw jeans. De meest toegankelijke kleurstof voor uw jeans is de RIT kleurstof. Dit type van kleurstof werkt goed voor jeans en heeft een rijke marine blauwe kleur die goed werkt voor de meeste jeans. Er zijn ook andere kleuren die u kunt uitproberen echter. RIT kleurstof is goedkoop en kan worden gekocht in de meeste ambachtelijke winkels en in Wal-Mart en andere grote supermarkten. Als u extra geld te besteden heeft, kunt u echter gebruik maken van een betere kleurstoffen die zal duren voor een langere tijd, zoals Dharma kleurstoffen. Ongeacht de aard van de kleurstof die u gebruikt, kiest u de poedervorm kleurstoffen die veel gemakkelijker te gebruiken.

Voorbereiden van je jeans

Het voorbereiden van uw jeans. Vervolgens neem je jeans en zorg ervoor dat u het hebt gereinigd en ontdaan van al de vlekken en vlekken in. Vergeet niet, het toevoegen van kleurstof betekent niet dat de vlekken zullen worden bedekt. Het kan zelfs de vlekken lijken meer op de voorgrond. Er zijn tal van spot verwijdering producten beschikbaar in de markt, zoals de RIT Super Stain Remover. Zorg er ook voor dat de broek zijn gewassen. Vuil in de broek kan leiden tot vlekken in de kleurstof.

Mengen kleurstof. Vervolgens drie tot vijf liter warm water. Kleurstoffen wordt alleen geactiveerd wanneer gemengd met warm water. De minimale temperatuur voor het warme water is 120 tot 140 graden Fahrenheit of meer. Denim jeans zijn meestal zeer sterk en zal de warmte te nemen vrij goed. Als u het verven van jeans die katoen, linnen, rayon, of ramee materialen gemengd in het hebben, dan moet je voeg een kopje zout aan het mengsel. Het zout zal het gemakkelijker maken voor de kleurstoffen te worden opgenomen in de katoen.

Voorbereiden van je jeans. Het voorbereiden van uw jeans.
Voorbereiden van je jeans. Het voorbereiden van uw jeans.

Soaking je jeans. Zodra het mengsel wordt bereid, plaatst de jeans in de oplossing. Zorg ervoor dat de jeans volledig worden ondergedompeld. Gebruik een spatel om de jeans te bewegen en het geheel van doorweekt de jeans te krijgen. Anders kan sommige delen van de jeans niet gelijkmatig genieten van de kleurstof. Als algemene regel geldt, hoe langer dat je de jeans in de kleurstof te verlaten, hoe beter de absorptie zal zijn en hoe donkerder de kleur zal zijn. Een uur van het weken wordt aanbevolen. Zorg ervoor dat het water warm blijft.

Na het verven, wassen de jeans in koud water en laten drogen als normaal. Als u denkt dat de kleur te licht is, kunt u ervoor kiezen om opnieuw te verven de jeans totdat u hebt bereikt de perfecte kleur voor uw jeans.