E2a

Hoe kan ik opnieuw stuff lederen kussens

Het toevoegen van lederen kussens aan uw decoratie thuis is een groot ding om te doen omwille van de verfijning en accent. Hoe meer de lederen kussens worden blootgesteld aan frequente gebruik, hoe hoger hun neiging te worden versleten is. Vanwege dit, lederen kussens verliezen de stevigheid die je ooit liefhad over hen. Toen hij vernam dat uw lederen kussens zijn niet meer vast, dan kunt u hun oorspronkelijke beroep te herstellen door opnieuw te vullen hen. Niet alleen zal je laten lederen kussens weer uit als nieuw, zullen ze ook bruikbaar zijn voor een langere tijd.

  • Bereid de materialen die u nodig hebt Zorg ervoor dat u de volgende materialen buurt van uw werkgebied hebben, zodat het voor u gemakkelijk om ze te openen:. Gebogen lederen bekleding naald, papierklemmen, kussen vorm, liniaal, tornmesje, en gewaxt draad.
  • Meet de leren kussen. Met behulp van de heerser, neemt u de lengte en de breedte van het kussen dat opnieuw vulling nodig heeft. De meting moet worden beschouwd bij het kopen van het kussen vorm. Een alternatief hiervoor is het gebruik van polyester vezel die kan worden gevuld in het kussen. Houd er echter rekening mee dat uw werk zal zijn rommeliger en er misschien een noodzaak om extra pakket van polyestervezel hebben worden. Baseren uw voorkeur op hoe stevig je het kussen zijn en hoe groot het is.
  • Open een kant van het kussen. Als een kussen dat een rits of een ander type sluiting heeft, is er geen behoefte meer aan een zijde van het kussen-open het snijden. Gebruik anders het tornmesje bij het openen van slechts een zijde van het kussen zonder tussenkomst van het leer.
  • Neem de oude vulling uit het kussen. Het zal je niet al te veel inspanning vergen om de oude te nemen vulling uit het kussen, maar doe het met zorg, op zijn minst.
  • Plaats het kussen vorm of polyestervezel. Via het gat, het kussen vorm of polyestervezel afhankelijk van uw voorkeur van het materiaal in te voegen. Als u deze invoegt, moet u aanpassen zoals u het wilt.
  • Sluit de opening Again., Als het kussen heeft een rits of een ander type van sluiting, kunt u gewoon sluiten. Anders is er behoefte aan papierklemmen gebruiken. Gebruik zo veel papier klemmen als nodig is op holing het open gedeelte dicht. Vergeet niet om de oude naadtoeslag van het kussen aan de binnenkant te houden. Het is beter om te gebruiken papier klemmen in plaats van pinnen, omdat de laatste zal alleen verlaten kleine gaatjes in het leer.
  • Naai de opening. Met het papier klemmen nog intact, de gebogen bekleding naald in te rijgen voor een tijdje. Stik de opening met behulp van onzichtbare steek. Er is geen noodzaak om deze stap als het kussen heeft rits of andere afsluitmiddelen. Om de draad te sluiten, bind het af en je bent klaar.


U kunt dan proberen uw nieuw re-gevulde leren kussen

Hoe kan ik opnieuw stuff lederen kussens. Bereid de materialen die u nodig hebt.
Hoe kan ik opnieuw stuff lederen kussens. Bereid de materialen die u nodig hebt.

U kunt dan proberen uw nieuw re-gevulde leren kussen. Re-stuff andere lederen kussens die moeten doen. Neem altijd goede zorg van hen voor hen om een ​​langere levensduur te hebben.