E2a

Hoe kan ik oude blanke lak om nieuwe blanke lak van toepassing scuff

Opnieuw toe te passen een andere blanke lak van uw voertuig zodat het lijkt weer glanzend en nieuw. Het is ook het geheim van de glanzende afwerking van uw voertuig te behouden. De nieuwe afwerking beschermt uw voertuig originele lak. Echter, moet u de oude glans te verwijderen, zodat de nieuwe coating blijft kleven en te blijven. Hieronder zijn effectief handleidingen over hoe de oude blanke lak scuff naar een nieuwe blanke lak van toepassing:

  • Scuff de oude blanke lak. Overlap cijfers worden opgemerkt, zelfs wanneer ze worden toegepast op een vergelijkbaar gebied. Beter scuff de oude vacht en breng daarna een nieuwe dan verspil je moeite en geld. Gebruik oppervlakkige schuren om de doffe gechipt oppervlak. Gebruik 1000-schuurpapier omdat het het meest effectief voor schuren beschadigde oppervlakken. Gebruik grovere schuurpapier voor diepere chips, fijne korrel schuurpapier om glans te verwijderen in het gebied, en grover schuurpapier voor zwaar beschadigde gebieden. Zorgvuldig Scuff de sectie hoeken. Dit is nodig zodat de werkelijke auto verf eronder zullen niet worden verwijderd. Verhoogde en scherpe hoeken kan beschadigd raken als u overdrijven de schuren. Strijk de ruwe randen rond de chips. Gebruik schuim schuurblok om de laatste schuren te doen.
  • Breng nieuwe cleat jas. Gebruik lichaamstaal stopverf om de chips te vullen. Bezoek reparatie-winkels aan het lichaam stopverf te kopen. Het oppervlak van de nieuw gevulde chips vlotter zal verlopen. Wrijf vingers over het oppervlak. Sand meer als je elke ruwheid voelt of totdat u tevreden bent. Elke uitbreiding in de chips autolakken worden bedekt met een bijpassende verf. Zorg ervoor dat de verf voordat u de nieuwe blanke lak. Nieuwe voertuigen zijn normaal glanzend en het is een mysterie voor sommige mensen waarom ze er glanzend en vlekkeloos. In feite, je moet alleen de juiste procedures om uw voertuig gepolijst kennen. Als je nog niet onderhouden de auto goed, dan de afwerking zal verdwijnen en uw auto zal verschijnen saai.
  • Opmerkingen over garage. Als uw voertuig gerepareerd moet worden en die je nodig hebt de service van een reparateur, vraag hem dan de producten die hij zal gebruiken. Zorg ervoor dat de producten die zullen worden gebruikt voor uw auto veilig zijn en zal niet schadelijk zijn voor de blanke lak afwerking.
  • Maak onderzoek naar de meest geschikte producten te gebruiken in uw voertuig te identificeren. Tegenwoordig zijn er verschillende producten die blanke lakken aan te passen. Zelfs als je het niet begrijpt voertuig details, is het belangrijk om te identificeren van de beste producten voor blanke lakken.
  • Zorg goed voor je auto. De beste manier is om de handleiding van uw auto te lezen om het oplossen van problemen oplossingen te vinden voor elke auto problemen. Als je hebt verloren van uw auto handleiding of je er geen hebt, want je kocht een pre-owned, gewoon zoeken model auto online een gratis handleiding exemplaar te downloaden.


Hoe kan ik oude blanke lak om nieuwe blanke lak van toepassing scuff. Scuff de oude blanke lak.
Hoe kan ik oude blanke lak om nieuwe blanke lak van toepassing scuff. Scuff de oude blanke lak.

Leer hoe je oude jas scuff en breng nieuwe combinatie aan uw auto en geld besparen. Ook leren de auto het oplossen van problemen, zodat u niet in de problemen in het geval er problemen ontstaan ​​tijdens het rijden en er is geen technicus of mensen om u te helpen.