E2a

Hoe kan ik oude zilveren munten vinden

Zilver, broertje goud is een metalen element met meerdere functies, zoals valuta, de industrie en sieraden. Als een waardevolle metalen, wordt zilver beschouwd als een verstandige investering vooral in het huidige economische crisis. Net als goud, zijn waarde verhogen in het algemeen, wanneer de wereld prominente valuta's zoals de Europese dollar daalt. In tegenstelling tot goud wordt zilver overvloedig gevonden en dat is de reden waarom de waarde niet te hoog is, maar het betekent niet dat zilver is niet een verstandige investering. Als een zaak van de feiten, het zilver de prijs heeft een 300 procent stijging van de monetaire bijna vijf jaar reeds. Dit is een vrij grote ruil voor een investering. Veel economische experts visualiseren deze bull markt in voortdurende bloei. Zilver wordt verzameld en verkocht in bars, zilverwerk, en munten die gemakkelijk kunnen worden gekocht dan verkocht in de markt van vandaag, vooral online. Als u geïnteresseerd bent te vinden oude zilveren voorwerpen specifiek munten, moet je de beste plaats en de wijze om te zoeken naar hen weten. Volg deze eenvoudige gids om succesvol te vinden oude zilveren munten.

Hoe kan ik oude zilveren munten vinden. Kijk naar elke zak verandering die je hebt.
Hoe kan ik oude zilveren munten vinden. Kijk naar elke zak verandering die je hebt.

 • Weet wat je zoekt. Munten die werden in 1964 geslagen als een dubbeltje, een kwart, een halve dollar of een euro bevatten zilver. Bovendien, stuivers die werden geslagen 1942-45 hebben ook zilver inhoud.
 • Kijk naar elke zak verandering die je hebt. Het is zo gemakkelijk om oude zilveren munten te bepalen omdat ze zeker hebben verschillende kenmerken te vergelijken met reguliere munten. Overweeg op zoek naar oude munten met opdruk jaar die waren een tijdje geleden genoemd.
 • Kopen om oude zilveren munten te vinden.
    • Koop ze van de lokale banken. Een andere manier om oude zilveren munten te vinden is om te kopen rollen van een halve dollar, wijken en zelfs van dubbeltjes. Het moment dat je in het bezit komen van deze rollen, gewoon breken ze open en start uw oude zilveren munten zoeken. Als in het geval u niet kunt vinden een net breng ze terug naar uw lokale bank. Dan loop je ze de hele weg door de sorteermachine voor munten en uiteindelijk terug te krijgen uw geld.
    • Zoek online veilingen als eBay. In eBay, heeft u de kans om de lijst van alle beschikbare oude zilveren munten zoals Morgan Silver Dollars and Peace Silver Dollars krijgen. Deze munten gemiddeld kost 10€ per stuk.
    • Koop in goed verkopen. Dit soort van de verkoop zijn als grote garage verkoop, waar u een grote kans om greep van oude munt sets, die zilveren dollars van veel hoge zilver waarde hebben te krijgen.
    • Zoek geluk in vlooienmarkten. Dit is een andere goede plek om te vinden wat u zoekt, want dit is waar munt dealers verkopen meestal hun producten vooral als ze niet-computer of niet-internet geletterd. Als je besluit om naar vlooienmarkten zeker om mee te nemen munt gidsen als "The Red Book", dat wordt beschouwd als de bijbel van de muntenverzamelaars zijn. Dit boek zal u helpen bij de beoordeling van elke zilveren munt die je te vinden.

 • Zoek oude zilveren munten op ebay. Het moment dat je in het bezit komen van een oude zilveren dollars, controleren of ze nog steeds de moeite waard op eBay. Hoe meer oude de opdruk jaar uw gevonden oude zilveren munten, hoe groter de kans dat ze zullen worden verkocht voor een hogere waarde. Als je niet hebt gevonden zeldzame munten gewoon een lijst van alle munten samen voor u om ze te verkopen.