E2a

Hoe kan ik pagina beschermers te creëren voor kunsttijdschriften

Kunstenaars maken gebruik van een art journal net als schrijvers een dagboek bijhouden

Kunstenaars maken gebruik van een art journal net als schrijvers een dagboek bijhouden. Het is waar een kunstenaar kan schrijven zijn gedachten, documenteren zijn dag, tijdschrift zijn gevoelens of experimenteren met verschillende vormen van kunst media. Als inspiratie toeslaat, een art journal laat een kunstenaar te vestigen op, schets, verf of kleur wat slaat zijn fantasie en het gebruik van elk medium dat hij wenst.

U moet echter voorzichtig zijn om de pagina's te beschermen, vooral bij het gebruik van natte media zoals aquarel. Hoewel de pagina's in een goede kwaliteit kunsttijdschriften zijn dik en stevig, is er nog de mogelijkheid dat de pagina's kan samenklonteren. De manier om dit te voorkomen is het gebruik van pagina beschermers. Hier is hoe te een maken.

  1. Koop een art journal. Dit is een persoonlijke keuze dus niet laat budget worden uw bepalende factor. Art tijdschriften zijn te vinden in de kunst en briefpapier aanbod winkels en komen in een verscheidenheid van papier texturen, dikte en grootte. Sommige hebben gebonden een spiraal en sommige mensen kiezen voor deze stijl omdat het hen in staat stelt te leggen het tijdschrift plat op de tafel, of volledige klap het open. Aangezien dit je dagboek, je kiest wat je het beste bevalt.
  2. Bescherm de pagina's van vlekken met behulp van een pagina beschermer. Als u gebruikte houtskool of een ander medium dat de neiging in te smeren of vlekken zoals kleur potloden of zachte potloden, het besproeien van de pagina met een fixatief zal helpen dit probleem oplossen. Fixatieven kunnen worden gekocht bij kunst en briefpapier winkels. Het wordt geleverd in een spuitbus en je spuit het op rechtstreeks op de pagina. Zorg ervoor dat je kiest een fixatief die werkbaar is. Dit zal u toelaten om verder te trekken over de pagina die u al hebt gespoten, maar op hetzelfde moment om de eerste laag van tekeningen die u al hebt gemaakt. Gebruik ook het fixeermiddel terwijl u in een goed geventileerde ruimte.
  3. Als u niet beschikt over een aerosol fixatief, proberen met behulp van haarlak. Het werkt op hetzelfde principe als de winkel gekocht fixeermiddelen. Laat uw pagina niet verzadigen met de haarlak. Zorg ervoor dat u het product gebruikt op een goed geventileerde ruimte. Als u niet zeker bent, test dan een hoek van de pagina voor het spuiten van de gehele papierbaan om ervoor te zorgen dat uw kunst zal niet worden geruïneerd door de haarlak.
  4. U kunt vetvrij papier ook gebruiken als een pagina beschermer. Hier krijg je een rol van vetvrij papier en knip het tot ongeveer de grootte van uw art journal pagina's. Een eenvoudige manier om dit te doen is de lay-out het vel vetvrij papier, dan is je dagboek plaatsen op de top van het. Knip de vetvrij papier. Wanneer u het vel wilt afdrukken, vouw deze dubbel. Je hebt nu twee vellen vetvrij papier te schuiven tussen de pagina's. U kunt vouwen over de rand van de vetvrij papier aan de rand van het tijdschrift papier of plakband naar beneden met een beetje plakband of magie tape. U kunt uitgesneden zoveel vellen vetvrij papier als u nodig heeft.
  5. Bij het gebruik van waterverf op de pagina's, volledig ervoor zorgen dat de verf droogt voordat u de pagina.

Hoe kan ik pagina beschermers te creëren voor kunsttijdschriften. Koop een art journal.
Hoe kan ik pagina beschermers te creëren voor kunsttijdschriften. Koop een art journal.

Met behulp van de pagina beschermers is het behoud van uw kunst journaalposten. Of u spuiten in de richting van een fixeermiddel of gebruik maken van andere vellen papier voor bescherming, zorg ervoor dat je consistent zijn in het maken van items in uw art journal.