E2a

Hoe kan ik stok wierook maken

Hoewel stok wierook is direct beschikbaar en meestal niet duur, het maken van uw eigen stok wierook is een spannend proces zodat u uw eigen aangepaste geuren te creëren. Handgemaakte wierook is een geweldig cadeau voor feestdagen, verjaardagen, en maakt charmante housewarming en gastvrouw geschenken.

De eerste stap in stok wierook maken is het verzamelen van uw leveringen

Hoe kan ik stok wierook maken. De eerste stap in stok wierook maken is het verzamelen van uw leveringen.
Hoe kan ik stok wierook maken. De eerste stap in stok wierook maken is het verzamelen van uw leveringen.

De eerste stap in stok wierook maken is het verzamelen van uw leveringen. Wierook maken vereist een aantal items die meestal te vinden op online ambachtelijke winkels en het maken van kaarsen aanbod winkels. Je hebt een bundel van ongeparfumeerde wierookstokjes, meestal verkocht in honderd telt, uw favoriete essentiële olie geuren, glas maatbekers, een glazen pan of glazen vaas groot genoeg is om de stokjes weken in, papieren handdoeken, een katoenen handdoek of een mesh droogrek, en DPG (dipropyleenglycol).

Verwijder vervolgens de verpakking of banden binden de stokken, en losjes plaats de stokjes in je glas pan of vaas. Vermijd het gebruik van plastic of metaal, als uw essentiële oliën en geuren kunnen reageren en hebben een onverwachte of onaangename geur.

Selecteer welke etherische olie geur of geuren die u wilt gebruiken om uw stok wierook te maken. Als u gebruik maakt van verschillende oliën, meng ze samen in uw glazen maatbeker een beetje op een moment tot je de geur die u wilt voor uw handgemaakte wierook.

Als je eenmaal hebt besloten op uw geur

Als je eenmaal hebt besloten op uw geur. Na uw zelfgemaakte wierook stokjes klaar bent met het weken.
Als je eenmaal hebt besloten op uw geur. Na uw zelfgemaakte wierook stokjes klaar bent met het weken.

Als je eenmaal hebt besloten op uw geur, voegt u DPG aan uw essentiële olie geur mengsel. U zult een deel etherische olie parfum mix en drie delen DPG. Bijvoorbeeld, als je met behulp van drie gram van de geurolie zou je negen aan toe gram van DPG. Als u zes gram van geurolie je zou gebruiken achttien gram van DPG. Wees voorzichtig, omdat dit mengsel ontvlambaar zijn.

Giet je mengsel van geur en DPG in de container met de wierookstokjes. Laat de stokjes om te genieten van 24 tot 48 uur.

Na uw zelfgemaakte wierook stokjes klaar bent met het weken

Na uw zelfgemaakte wierook stokjes klaar bent met het weken, giet de essentiële olie / DPG mix in een andere glazen container, zoals een pot. U kunt het mengsel opnieuw meerdere malen. Het is een goed idee om van naam en datum van de pot.

Verwijder de stokjes en spreid ze uit te drogen op keukenpapier

Verwijder de stokjes en spreid ze uit te drogen op keukenpapier, een gewone badhanddoek of een mesh droogrek. Laat je wierook te drogen gedurende twee tot drie dagen, afhankelijk van de luchtvochtigheid. U kunt gaan zitten ze in de voorkant van een ventilator, of blaas ze met een föhn om het proces te versnellen.

Na de stokken zijn eindelijk droog, ze zijn klaar voor gebruik

Na de stokken zijn eindelijk droog, ze zijn klaar voor gebruik. Met behulp van een lucifer of aansteker, in brand gestoken de geur toegediend eind van de stok en blaas de vlam uit voordat u hem in een wierookbrander. Verpak uw zelfgemaakte wierook in ziplock-type zakken om ze vers te houden. Voor het geven van geschenken, samen te binden partijen met een aantrekkelijke lint of touw.