E2a

Hoe kan ik stukjes sinaasappel drogen voor het bewerken van

Orange slices zijn gebruikt in het vervaardigen van voor honderden jaren. Hun mooie geur en natuurlijke uitstraling brengen warmte aan een ambacht. Als uw volgende vaartuig vraagt ​​om gedroogde stukjes sinaasappel, volgt u de volgende opties voor het drogen van deze heerlijke decoratie.

Stap 1

Hoe kan ik stukjes sinaasappel drogen voor het bewerken van. Gebruik een dehydrator.
Hoe kan ik stukjes sinaasappel drogen voor het bewerken van. Gebruik een dehydrator.

Gebruik een dehydrator. De gemakkelijkste manier om een oranje plak (of een vrucht, wat dat betreft) drogen is het gebruik van een dehydrator. Deze zijn in principe boxen die vocht te verwijderen uit het voedsel, waardoor het voedsel uit te gaan slecht. Mettertijd het sinaasappelschijfje uitdrogen, zodat het kan worden gebruikt voor het bewerken.

Om gedroogde stukjes sinaasappel met behulp van een dehydrator te maken, te beginnen door het snijden van uw sinaasappel in ¼ "plakken. Als u nog wat, elk schijfje sinaasappel dip in wat citroensap bijdragen aan het behoud van de prachtige oranje kleur. Volg de instructies op uw dehydrator op het gebied van . de lengte van de tijd om uw stukjes sinaasappel laten drogen Verwacht het proces van het drogen van de plakjes om overal mee naartoe nemen van 6 -. (! Zorg ervoor dat uw dehydrator is op de vruchtzetting) 10 uur

Stap 2

Gebruik uw oven. Een andere manier om stukjes sinaasappel voor crafting drogen is het gebruik van uw oven. Het is de nauwst verwante substituten voor een dehydrator als u geen toegang hebt tot een. Nogmaals, snij je sinaasappels in ¼ "plakjes en probeer zoveel vocht eruit te krijgen van hen voorafgaand aan de plaatsing in de meer dan niet squish ze plat -.. Gewoon deppen het sinaasappelsap uit elk sneetje met een papieren handdoek Als je wilt, strooi een beetje kaneel op elke oranje segment voordat u het drogen voor extra aroma. Vergeet niet om ze te dompelen in citroensap voor kleur!

Stap 1. Gebruik uw oven.
Stap 1. Gebruik uw oven.

Zodra uw stukjes sinaasappel zijn voorbereid voor het drogen, direct plaats ze op het midden rek in de oven. (Als u een bakplaat, je zult een brandoffer kant op elke oranje hebben. De warmte moet gelijkmatig stromen door elke oranje segment om het te drogen.) Met alle van de stukjes sinaasappel in de oven, draai het vuur 275 ˚ voor een uur. Zet het vuur lager op 225 ˚ nog 2 uur. Gedurende dit proces, controleren op uw stukjes sinaasappel. Probeer ze omdraaien om het half uur of zo om hen te helpen drogen gelijkmatiger. (Het openen van de oven van tijd tot tijd ook releases overtollig vocht, een andere truc die het droogproces versnelt.) Verwijder de gedroogde oranje segmenten van de oven na 3 uur. Zij kunnen nog wat vocht in het midden, maar ze nadrogen op hun als zij afkoelen.

Stap 3

Profiteer van de kracht van de zon. Als je het geluk hebt om te leven in een warm klimaat waar er veel zon, kunt u ook stukjes sinaasappel drogen voor het bewerken van buiten. Alles wat je nodig hebt is een oude venster scherm. Knip je sinaasappels in ¼ "plakjes en leg ze plat op het scherm. Dep de overtollige sap met een papieren handdoek. Vervolgens verheffen het scherm van de grond zodat de lucht stroomt vrij rond en door het. Zorg ervoor dat uw scherm is in . een zonnige plek Flip je stukjes sinaasappel elk uur of zo, afhankelijk van de sterkte van de zon die dag Dit proces van het drogen van stukjes sinaasappel voor crafting zal ongeveer 4 te nemen -. 6 uur.