E2a

Hoe kan ik Todd McFarlane action figures te verzamelen

Canada geboren tekenaar en schrijver Todd McFarlane is de beroemde maker van de comic book-serie "Spawn" en heeft gewerkt voor Marvel in de "Spider-Man"-franchise. Hij heeft ook een naam voor zichzelf als een stuk speelgoed ontwerper. Sterker nog, hij is zo succesvol als een stuk speelgoed ontwerper dat hij nu McFarlane Toys, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van gedetailleerde, action figures van stripfiguren en muzikanten, beroemdheden en bekende sport persoonlijkheden heeft. Hier zijn enkele tips voor degenen die willen Todd McFarlane action figures te verzamelen:

Hoe kan ik todd mcfarlane action figures te verzamelen. Jumpstart uw collectie.
Hoe kan ik todd mcfarlane action figures te verzamelen. Jumpstart uw collectie.

  • Jumpstart uw collectie. Uw interesse in McFarlane actiefiguren werd waarschijnlijk aangewakkerd door iemand die je kent die het speelgoed of een reis verzamelt in een speelgoedwinkel. De sleutel tot het opstellen van uw eigen collectie is het kopen van uw eerste McFarlane action figure. Dus, ga je gang en kopen. Al duurt het is een en je zal verslaafd.
  • Ontdek Spawn.com , het huis van de McFarlane Toys. Hier vindt u catalogi van Todd McFarlane speelgoed en nieuws over toekomstige releases. Door het controleren van de verschillende productlijnen, zult u in staat om een ​​plan of concept voor uw verzameling te formuleren. U kunt kiezen wat voor soort action figures u wilt verzamelen. Vergeet niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van Spawn.com zoals het zal u te laten op het laatste nieuws over het bedrijf.
  • Woon grote Comic Cons. McFarlance Toys neemt deel aan Comic Cons. Er is een grote kans dat u in staat zal zijn om een ​​aantal action figures te kopen tegen gereduceerde prijzen. Plus, andere verzamelaars en speelgoedwinkels van McFarlane Toys kan ook aanwezig zijn om action figures verkopen tegen prijzen die lager zijn dan de normale prijs.
  • Doe forums en fans clubs. Als nieuwe verzamelaar, zult u veel informatie over Todd McFarlane actiefiguren via andere verzamelaars. Forums en fans club bieden een manier voor deze verzamelaars om te communiceren en tips te delen in het verzamelen. Het geeft hen ook een plek om items handel in hun collecties.
  • Ga op een online schattenjacht. Veel verzamelaars van Todd McFarlane bezighouden met het kopen en verkopen action figures voor de winst. U vindt een dergelijke verzamelaars in eBay, Amazon en andere online marktplaatsen. Zorg ervoor dat u alleen de items te kopen van gerenommeerde verkopers die hebben een goede rating en feedback van klanten. Je wilt niet te worden opgelicht door verkopers van reproducties en replica's van Todd McFarlane action figures.
  • Bezoek de plaatselijke speelgoedwinkels en komische boekwinkels. Deze speciale winkels bieden McFarlane producten. Kijk uit voor verkoop en uitverkopen. Een stripboek winkel die zullen worden clearing de inventaris zal waarschijnlijk verkopen zijn action figures op break-even, of door bulk gewoon om zich te ontdoen van dat bestand. Je zou kunnen krijgen een zeer goede deal van te maken.

Vergeet niet dat er een goede manier om te laten zien en zorg voor uw Todd McFarlane actiefiguren. U vindt deze instructies in Spawn.com. Volg deze om ervoor te zorgen dat uw speelgoed zal duren voor een lange tijd in mint conditie. Gelukkig verzamelen!