E2a

Hoe kan ik video game consoles en games te kopen tegen pion winkels

In moeilijke tijden

Tijdens moeilijke tijden, mensen denken van alternatieve manieren bemachtigen van geld. Een daarvan is door het verpanden elektronische apparatuur en gadgets, zoals laptops, mobiele telefoons en console games. In het geval dat de pandgever niet in staat is om te betalen voor het item op tijd, worden deze verbeurd aan de lommerd. Pandjeshuizen dan verkopen deze artikelen tegen sterk gereduceerde prijzen.

U moet enkele voorzorgsmaatregelen nemen bij het kopen van video game consoles en games van pandjeshuizen, dat wel. Dit zijn pre-owned en kunnen dus variëren in kwaliteit.

Hoe kan ik video game consoles en games te kopen tegen pion winkels. Bel of bezoek een pandjeshuis te zien of ze hebben spelconsoles en games op de hand.
Hoe kan ik video game consoles en games te kopen tegen pion winkels. Bel of bezoek een pandjeshuis te zien of ze hebben spelconsoles en games op de hand.

Als u van plan om spelconsoles van pion winkels te kopen, hier zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden.

 • Bel of bezoek een pandjeshuis te zien of ze hebben spelconsoles en games op de hand. Gezien de lage prijs, hun voorraden meestal bewegen snel. Je zou in staat zijn om spelconsoles en games te zien op hun raam, of ze kunnen deze reclame. Het is een goed idee om wat contant geld bij de hand hebt wanneer u bezoekt, zodat u al iets wat je wilt kopen.
 • Controleer ventilatieopeningen en poorten van de console voor vuil en stof. Dit zijn meestal de eerste plaatsen die vuil en stof zal ophopen in gebruik. Stof in-ventilatoren hinderen de koeling, wat leidt tot oververhitting. Bij het kiezen van een pre-owned console, ga dan voor een waarvan de openingen er helder.
 • Controleer de productie datum te zien van de console is een nieuwer of ouder model. Dit is meestal te vinden op de sticker met het serienummer of graveren. Op zijn minst, kunt u de serie of de versie van de hardware te controleren door middel van het serienummer.
 • Inspecteer de console voor enige fysieke schade. Spelconsoles met optische drives zijn gevoelig voor problemen als deze worden gedropt.
 • Controleer de controllers. Gewone controllers moet glad draden hebben zonder zichtbare plooien of klontjes. Controleer of er niet-originele of gerepareerd draden. Draadloze controllers, ondertussen, moeten worden gecontroleerd op deuken tegen vallen. Kijk naar de knoppen als er geen tekenen van vervaging of overmatig gebruik.
 • Zorg ervoor dat de interface-kabels en voedingsadapter zijn in het pakket. Controleer of de kabels zijn origineel of als deze hebben zichtbare tekenen van wordt gerepareerd.
 • Wordt het vak in het pakket? In de meeste gevallen kun je niet verwachten dat de lommerd om het complete pakket hebben, maar de doos is een voordeel.
 • Controleer of de spelcomputer is gewijzigd. Voor sommigen kan dit een voordeel zijn, als je wilt om homebrew games te spelen. Echter, zou je worden uitgesloten van officiële wedstrijd netwerken als dit het geval is.

Bij het kopen van video games, hier zijn een paar tips die u in gedachten moet houden.

 • Inspecteer zowel de verpakking en de schijf (of cassette) om te zien of ze overeenkomen.
 • Controleer de schijf op krassen. Of, als het een cartridge, controleren of de connectoren tegen corrosie en krassen.
 • Kijk in de doos om te controleren of de handleiding is opgenomen.
 • Voordat je de spel-cd of cassette te kopen, probeer het eerst uit.
 • Als het pakket compleet is, en als het spel goed speelt, dan kun je verder gaan en kopen.


De meeste pandjeshuizen lenen leners slechts 60 tot 70% van de post de marktprijs, waardoor ze een goede ruimte voor de tarifering van de post met een laag. U kunt verwachten meestal moderne consoles en games te kosten ongeveer 80 tot 90% van hun marktwaarde. Voor oudere gadgets en games, kun je zelfs rekenen op een korting van 75%.