E2a

Hoe kan ik vlekken naaien op een aangepaste t - shirt

Moderne mensen hebben gekregen in de rage van zetten vlekken op hun kleding als een uiting van kunst, en zelfs wanneer gaten zijn niet aanwezig. U kunt zien dat vlekken op hun petten, broeken, rokken en shirts. Patches toe te voegen accent en persoonlijkheid aan uw kleding. Naaien vlekken op verschillende soorten kleding en textiel is relatief eenvoudig om te doen en hoeft alleen de basis-steek. Het is ook een zeer aangename en ontspannende hobby die gewoon vraagt ​​om een ​​naald en draad, door u gekozen patch, en een beetje creativiteit en geduld. Patches kunnen handmatig worden genaaid of machine genaaid. Hoe dan ook, hier zijn de algemene richtlijnen.

Hoe kan ik vlekken naaien op een aangepaste t - shirt. Als u hebt gekocht een kant-en-klare patch.
Hoe kan ik vlekken naaien op een aangepaste t - shirt. Als u hebt gekocht een kant-en-klare patch.

  1. Koop een patch van een stof of ambachtelijke winkel, of je kan gewoon wilt een klein deel gesneden uit een oud shirt met het ontwerp dat u wilt. Kies een ontwerp dat uw shirt zal overeenkomen.
  2. Plaats het shirt op een vlakke ondergrond en de voorbereiding van de naald en draad. Om de patch te houden van vallen, kunt u het op tape of gebruiken allemaal pinnen in de randen van de pleister tot je erin geslaagd om deze volledig te naaien op je shirt.
  3. Het is belangrijk dat uw draad soortgelijke kleuren die past naadloos in de patch en het shirt heeft.
  4. Als u hebt gekocht een kant-en-klare patch, zult u merken dat het al steken aan de randen heeft. Die wordt verondersteld om u te begeleiden waar je naartoe gaat om te naaien zodat het lijkt netter. Nu als je sneed een patch van oude kleren, naai in het midden van het ontwerp om te voorkomen dat rafelen. Om een ​​bepaalde hoeveelheid afstand niet zo dicht aan de randen.
  5. Beginnen met naaien van de binnenkant van het shirt en steek de naald door de patch. Houd uw steken kleine en geproportioneerd om mooiere resultaten te krijgen. Als de patch is te dik voor u handmatig te naaien door, probeer dan met behulp van een naaimachine. Dit zal uw naai een stuk makkelijker.
  6. Herinner slechts een laag van het shirt hebben wanneer je de patch en shirt samen. Er zijn grappige gevallen als mensen opgewonden willen eindigen naaien op hun patches en hun aangepaste shirts te dragen, maar uiteindelijk het naaien van de voor-en achterkant delen van het shirt bij elkaar. Ook doen verwijdert u de tape of pennen tussen het shirt en de patch als je naaien gedaan.
  7. Als u nodig hebt om een gat in je favoriete shirt, waarbij de eerste ding om te doen is om zorgvuldig tape het gat dicht te maken de stof plat. Zorg ervoor dat u geen gaten laten zitten om de kleren te houden van kromtrekken. Zoek een patch groter dan het gat. Als dat niet nauwkeurig gebeurt, kan het schade toebrengen aan de gehele shirt. Let op dat je nog steeds wilt dat uw overhemd te kijken chique en stijlvol, dus je maar beter een pretty darn goede patch te selecteren. Verwijder de tape als je klaar bent het aanbrengen van de patch.

Decorating uw eigen kleding kan leuk zijn. Het vereist slechts een beetje fantasie.