E2a

Hoe kan ik vrijwilliger bij een vrouwenopvang

Vrijwilligerswerk bij een vrouwenopvang is een van de beste en meest productieve manieren waarop u uw tijd door te brengen. Weten echter wel, dat het zeker zal de vraag van u niet alleen uw tijd en uw goede bedoelingen, maar uw vastberadenheid en vaardigheid ook. Hier zijn enkele van de guideilnes om te onthouden als je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk bij een vrouwenopvang:

Hoe kan ik vrijwilliger bij een vrouwenopvang. Vind een lijst van de duinen bij u in de buurt.
Hoe kan ik vrijwilliger bij een vrouwenopvang. Vind een lijst van de duinen bij u in de buurt.

  • Vind een lijst van de duinen bij u in de buurt. Natuurlijk, het begint allemaal met te weten waar te gaan als je als vrijwilliger willen werken. Voor meer informatie over dit onderwerp contact op met uw lokale overheid (of ga naar de website), in het bijzonder de afdeling sociale diensten of menselijke diensten, of van adressen van YWCA kantoren kijken naar de YWCA website . Contact opnemen met hen, zodat je zou kunnen vinden van de eisen die u zou hebben om te voltooien.
  • Identificeer uw specifieke sterke punten en vaardigheden die nuttig zou zijn in het asiel. Het is het beste dat je specifiek mogelijk in een opsomming van op hoe je kan bijdragen aan de vrouwenopvang. Ben je goed in administratieve taken, zoals het organiseren van bestanden en programma's? Ben je bedreven in een andere taal? Bent u de computer-savvy? Heb je al een aantal klassen of eerdere ervaring met betrekking tot de psychologie of sociaal werk? Lijst ze naar beneden. Op deze manier zou je in staat zijn aan te wijzen voor jezelf hoe je best kan vrijwilliger, plus tijdens uw gesprek zou je in staat zijn om aan te geven hoe je een aanwinst voor het asiel te zijn.
  • Wees klaar voor het interview. Je zou moeten gaan door een interview voor uw diensten kan worden aanvaard. Typisch, schuilplaatsen zijn erg voorzichtig over wie te accepteren als vrijwilliger, en ze zouden waarschijnlijk beoordeelt u op uw bereidheid om eventueel in contact komen met vrouwen die een ernstige fysieke en emotionele trauma's.
  • Vul de benodigde formulieren. U moet uw beste schema geven voor vrijwilligerswerk. U moet weten dat het het beste is voor u zich verbinden tot een regelmatig schema (zoals specifieke dagen van de week), zodat mensen in het asiel zal weten wanneer ze kunnen verwachten dat je om daar te zijn.
  • Worden opgeleid. Zoals gezegd, oprechte bedoelingen zijn niet genoeg voor vrijwilligerswerk bij een vrouwenopvang. Het is zeer belangrijk dat u zo uitgerust mogelijk direct bij het begin, zodat je in staat zou zijn om echt te helpen de vrouwen. Ten eerste, te lezen op boeken over hoe je raad en omgaan met mishandelde vrouwen. Je moet ook weten hoe je een advocaat voor hen te zijn.
Het asiel je vrijwillig in zou kunnen hebben sommige opleidingsprogramma's en seminars om u te helpen klaar zijn om de taken van een vrijwilliger geconfronteerd. Je zou ook een schaduw of assistent eerste een ervaren vrijwilliger of om een ​​full-time opvang personeel.

Vergeet niet, vrijwilligerswerk bij een lokale vrouwenopvang zal zeker nodig uw tijd en moeite, maar gezien het feit dat je zal het licht dat de vrouwen zal helpen op een moment zijn dat ze hulp nodig hebben het meest, vindt u vrijwilligerswerk als een van de meest vervullen, productieve taken die u ooit kan doen. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!