E2a

Hoe kan ik zelfgemaakte markers maken

Markers zijn bruikbaar voor allerlei doeleinden

Markers zijn bruikbaar voor een groot aantal doeleinden. U kunt ze gebruiken om verschillende items rond het huis een label, en je kunt ze gebruiken voor kunstprojecten. Het probleem met de meeste markers is echter dat ze meestal drogen erg snel. Als u het maken van kunst projecten met veel gekleurde markers nodig, probeer dan het maken van uw eigen zelfgemaakte markers. Hier is hoe.

Hoe kan ik zelfgemaakte markers maken. Markers zijn bruikbaar voor allerlei doeleinden.
Hoe kan ik zelfgemaakte markers maken. Markers zijn bruikbaar voor allerlei doeleinden.

  • Voor te bereiden. Begin door ervoor te zorgen dat u uw werk tafel bedekt met een laag of twee van kranten om ervoor te zorgen dat u niet uw tafel kleuren met verf. Ook draag plastic wegwerphandschoenen tijdens het maken van de zelfgemaakte markers, zodat de verf niet blijft plakken aan je huid. Tot slot, zorg ervoor dat u oude kleren die je niet erg om een ​​beetje vervuild met wat verf dragen. Voor het project, moet u een lijm pen, een kleine kom, een trechter, je verf van keuze, en wat terpentijn.
  • Maak de pen. Begin met het verwijderen van de overgebleven lijm van de lijm pen. De meeste lijm pennen hebben op basis van water lijmen, wat betekent dat je gewoon nodig om de klep vervolgens losschroeven en de lijm pen onder een kraan met wat stromend water om alle van de lijm eruit te krijgen. Probeer een nieuwe lijm pen indien mogelijk te gebruiken, omdat de lijm zal zijn zachter als u gebruik maakt nieuwe lijm pennen. Sluit het deksel en schud goed als die er zijn hardnekkige vlekken van lijm op de lijm pen.
  • Meng de verf. Na het reinigen van de lijm pen, gewoon laten drogen op de top van een aantal schone handdoeken. Vervolgens neemt wat verf van uw keuze en combineer ze met een paar terpentine op een kleine kom. Terpentijn werkt met bijna alle soorten verf. U kunt gebruik maken van poeder verven zoals plakkaatverf en tempera, of u kunt gebruik maken van acryl. Deze zal werken goed met de lijm pen. Kies de kleuren die u wilt, of maak je eigen kleuren door het combineren van de verf met anderen. Zorg ervoor dat u rond vier doppen van terpentijn toe te voegen aan de verf om te voorkomen dat coaguleren.
  • Trechter. Nadat u gemengde je verf, dan giet het in de lijm pen tijdens het gebruik van een trechter. Zorg ervoor dat u niet opvullen van de markers met te veel verf, want je moet naar een andere dop van terpentijn toe te voegen aan de verf voordat u het allemaal. Terpentijn is heel belangrijk om uw verf vloeibaar te houden en te verzachten, zodat het gemakkelijk kan stromen door de lijm pen. Als u denkt dat de verf te dik is, voeg dan gewoonweg een beetje meer terpentijn.
  • Cover. Na het invullen van de lijm pen cartridge met de verf en terpentijn, schroef het deksel er weer in en gebruik maken van je markers voor uw schilderij projecten. Houd er echter rekening mee, dat deze markering zal heel drippy omdat de lijm pen opening is natuurlijk vrij groot.


Met deze stappen, moet je in staat om je eigen zelfgemaakte markers die u kunt voor kunstprojecten gebruiken thuis te creëren.