E2a

Hoe kan strategize in een super bowl zwembad

De Super Bowl is altijd een langverwachte gebeurtenis

De Super Bowl is altijd een langverwachte gebeurtenis, maar wie zegt dat je moet het plezier te beperken tot alleen maar kijken naar het spel? Je kon een level omhoog de spanning door te doen wat vriendelijke wedden, en een van hen is door middel van een Super Bowl Pool. Super Bowl Zwembaden zijn zo gemakkelijk om dit te doen iedereen kan deelnemen. Als je jezelf wilt uw kansen te maximaliseren op het winnen van een Super Bowl zwembad, het (letterlijk) loont om strategisch. Lees verder voor een aantal goede tips om strategieën in een Super Bowl Zwembad:

  • Weten hoe om te spelen. Natuurlijk, het begint allemaal met het kennen van de basics. Het is allemaal vrij eenvoudig: je hoeft alleen een stuk papier met een 10x10 vierkant rooster en een pen. Over de top, schrijf de cijfers 0 tot 9 horizontaal: een nummer om te corresponderen met elke afzonderlijke pleintje. Noteer ook de cijfers 0 tot 9 verticaal aan de linkerzijde van het raster weer met een aantal overeenkomen om elk vierkant.
    Nu, schrijf de naam van een team (een die zal spelen in de Super Bowl) op de top, en een ander team de naam aan de linkerkant. Koop een vierkant (of meer); hoeveel elk vierkant zal kosten - en hoeveel de prijzen zullen zijn - zal uiteraard afhangen van het Intern Akkoord van uw groep.
    Laten we zeggen dat u hebt aangeschaft een plein dat valt onder het horizontale nummer 3 (zeg, voor de Steelers) en de verticale nummer 7 (zeg, voor de Packers), dan win je als de uiteindelijke score was 23 voor de Steelers en 17 voor de Packers , alleen het einde cijfers van de eindscores worden beschouwd.
  • Ken de kansen Weet wel dat de meest voorkomende einde getallen die worden weergegeven als eindscores zijn 3 en 7, als gevolg van het puntensysteem op voetbal:. 3 punten voor het veld doel en 7 punten voor touchdowns. Minst wenselijke nummers zijn 2 en 6, omdat ze zelden verschijnen als het einde aantallen eindscores.
  • Bestudeer het verleden prestaties van de teams Je kon statistiek en kansrekening gebruiken om uw kans om te winnen te verhogen:. Verkrijgen verslagen van de eindscores op de vorige Super Bowls en proberen om te zien die meestal eind nummers verschijnen. Een andere manier is om zich te concentreren op de prestaties van de teams die zullen spelen en als je de aard van de scores zijn ze meestal krijgen anticiperen zien.
  • Koop pleinen zo vroeg mogelijk. Dit zal je eerste dibs op de beste nummers. Het kopen van pleinen begin zal je ook helpen beter uw keuzes te verdelen (zie volgende tip).
  • Koop vierkantjes die een verscheidenheid aan nummers te genereren. Dit is vooral een slimme zet als je de groep besluit om de prijs te geven aan de gokker die gekocht vierkantjes die aan de winnende nummers die het dichtst mogelijk (zo niet alle velden werden gekocht). Een manier van het gieten van uw keuze van de nummers is door de aankoop van vierkantjes zo ver uit elkaar op de grid als mogelijk: een in het midden, een in de rechterbovenhoek hoek en een andere in de linker bovenhoek.
  • Ken het maximale bedrag dat u bereid bent om in te zetten. Naast het bestuderen van vorige optredens, wedden op pleinen in een Super Bowl zwembad is eigenlijk gewoon een kwestie van geluk. Met dit gezegd zijnde, moet u een limiet instellen voor het aantal vakjes dat u zal kopen, zodat u alleen maar een bedrag dat u niet zal worden huilen over voor het geval je verliest door te brengen. Immers, moet Super Bowl is alles over goede leuk, moet je niet zweten emmers terwijl u ernaar kijkt met de kennis dat je meer dan je je ooit kan veroorloven inzetten.


Daar heb je het

Hoe kan strategize in een super bowl zwembad. Weten hoe om te spelen.
Hoe kan strategize in een super bowl zwembad. Weten hoe om te spelen.

Daar heb je het! Dit zijn een aantal tips voor strategievorming in een Super Bowl Pool. Veel succes!