E2a

Hoe kan verlichting aanhangwagen opnieuw bedraden

Wat ook de boosdoener

Wat ook de boosdoener, dit is een veel voorkomend probleem. Toch is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u opnieuw bedraden zo efficiënt mogelijk om nog meer gevaarlijke situaties te voorkomen van totstandkoming. Hier zijn meer tips over hoe je een trailer opnieuw bedraden om het beste van uw vaardigheden.

Hoe kan verlichting aanhangwagen opnieuw bedraden. Begin met het organiseren van de draden.
Hoe kan verlichting aanhangwagen opnieuw bedraden. Begin met het organiseren van de draden.

De beste manier om te gaan over nieuwe bedrading zo goed als mogelijk is aan te schaffen de juiste materialen die het beste kunnen helpen de aanhangwagen bedrading. Juiste draad (de meest aanbevolen zijn multi-geleiders) voor uw aanhanger is uiteraard het belangrijkste element in dit project. Samen met het, moet u de bedrading dat uw voertuig betreft (ook wel bekend als auto-draad) met de respectieve applicators en aansluitingen. Zoals voor schroeven, op zoek naar een self-tapper die niet samenvallen met een boormachine. Een toolbox met monteur gereedschappen,-snijders en vloeistofdicht tape nodig is. Voor hulp met betrekking tot metingen en andere problemen, gaat u naar uw dichtstbijzijnde bouwmarkt voor betrouwbaar advies.

  • Begin met het organiseren van de draden. Neem de belangrijkste ader van de kabel en verwijder de witte gekleurde draad bedoeld voor de eigenlijke herbedrading en zet het opzij om te gebruiken voor later. Zet de overige in het overeenkomstige compartiment trailer aangepast aan de zijde van de bestuurder.
  • Met uw draadsnijder, op zoek naar overtollige bedrading overschrijding van de trailer lichten. Als dit duidelijk voor u, neemt het draadloze afstroopinrichting en het object ten minste 5-6 inches gehouden op beide draden. Dit betekent dat je zult moeten om het apparaat te gebruiken om ten minste een kwart van een inch lave aan de uiteinden van beide draden.
  • Herhaal dezelfde procedure met de bruine gekleurde draad van de belangrijkste aanhanger kabel en gebruik je kabels passen. Zodra dit gebeurt, sluit het bruin gekleurde draad om de verlichting zich aan de kant van de passagier. Zorg ervoor dat de draden zijn bevestigd en vergrendeld op zijn plaats met behulp van een draad-koppelverkoop apparaat. Doe hetzelfde met de gele of rode (is het het beste om gericht te zijn met de kabel die u gebruikt) gekleurde draad van de belangrijkste aanhanger kabel en het hechten aan de groene draad ook te vinden op de zijkant van de passagier. Vergeet niet om het strippen apparaat gebruiken om een ​​kwart van een inch van de draad snijden voordat u een connector om het te verweven met de rode draad.
  • De blauwe draad moet worden gehecht aan de een van de koorden in de trailer rem. Als u al het vuil of vuil, dan kunt u veeg ze af op dit punt. Vanaf hier moet u in staat om op te merken dat latere koorden die behoren tot elke rem moet worden gehecht aan de hoofdstructuur van de aanhangwagen.
  • Vervolgens neemt u de wit gekleurde draad die u eerder had gescheiden en steek deze in de structuur van de trailer in een gebied dat gemakkelijk kan worden bevestigd aan de hoofdstructuur zelf. Neem een ​​kniptang en zich te ontdoen van overtollige hoeveelheden. Met een draad strippen apparaat, hetzelfde doen met een kwart van een inch en werken met een apparaat die u zullen helpen de terminal vast te stellen op het verste punt van de wit gekleurde draad en zet deze op zijn plaats met de schroef.
  • Bevestig de aanhangwagen stekker van de bedrading die u zojuist geassembleerd met een connector en groep draden met dezelfde kleur na hun bevestiging. Haak uw Rewired aanhangwagen om het vervoer mobiele en zorg ervoor om de lichten van een proces voor het sluiten. Zodra de bijlage is een succes, kunt u het systeem extra stabiel te maken door gebruik te maken van de vloeistofdichte tape om eventuele vocht of damp te voorkomen doorsijpelen in de bedrading.