E2a

Hoe kom je op Antiques Roadshow

Antiek zijn zeer kostbare voorwerpen die werden gemaakt geleden decennia of honderden jaren. Een antieke kan een oude dressoir, sieraden, zilverwerk of vele anderen die u kunt gebruiken waarde. Antiques Roadshow is een tv-show waarin taxateurs van oudheden te reizen naar verschillende plaatsen om antiek te beoordelen door het hele land. Het beoordelingsproces zou ook een historische of artistieke context van de antieke.

Deze show had veel mensen op de hoogte over antiek en hun waarde

Hoe kom je op antiques roadshow. Controleer het schema van de bezoeken.
Hoe kom je op antiques roadshow. Controleer het schema van de bezoeken.

Deze show had veel mensen op de hoogte over antiek en hun waarde. Items die zijn met hen een interessant verhaal of relevant zijn voor de waar de show wordt het stoppen komen aan bod. Ze beschikt zelfs over vervalsingen, zodat de experts kunnen uitleg over hoe onderscheid te maken tussen de valse en de echte ding te geven. Dus, als bij toeval ze gaan uw gemeenschap door deze week, moet je klaar met je antiek en jezelf te zijn op de televisie. Hoe? Hier zijn enkele tips.

Controleer het schema van de bezoeken. De Antiques roadshow bezoekt de grote steden per jaar. Ze hebben een schema voor deze bezoeken, dat kan worden gezien op PBS.org. U kunt ook kijken naar het verleden afleveringen, zodat u op de hoogte bent van de manier waarop de show werkt, afgezien van het kijken naar het op televisie, natuurlijk. U kunt uw kansen om te zien als je zal worden opgesteld voor de show door het sturen van een ansichtkaart.

Zorg ervoor dat u een antieke brengen. Veel mensen krijgen teleurgesteld in het einde, want de dingen die ze brachten zijn van geen waarde. Er is echter nog geen garantie dat als je een oude item, wordt u aanbevolen. Het hangt af van het verhaal van uw antieke en de relevantie ervan voor u en uw gezin. Zorg er ook voor dat wat je zal brengen is niet te zwaar voor u zijn. U kunt het risico uw item dat moet worden vernietigd als je mee in een zeer grote antieke maar je zult niet in staat zijn om de reis af te handelen.

Draag de juiste kleding voor de show

Deze show had veel mensen op de hoogte over antiek en hun waarde. Zorg ervoor dat u een antieke brengen.
Deze show had veel mensen op de hoogte over antiek en hun waarde. Zorg ervoor dat u een antieke brengen.

Draag de juiste kleding voor de show. Zorg ervoor dat u kleding die comfortabel zijn voor u dragen. Ook draag je meest comfortabele schoenen, omdat je in de rij staan ​​voor uw antieke te worden beoordeeld. Je hoeft niet te worden stijlvol en onthullende, zodat u de aandacht te trekken. Vergeet niet dat uw antieke is de ster, indien gekozen.

Zoals met veel andere dingen, de vroege vogel vangt de worm. Je moet vroeg naar de zaal, omdat het wordt verwacht dat er een heel lange rij van antieke eigenaren.

Wees eerlijk. U wordt gevraagd naar de antieke die je gebracht en zal uw item te beoordelen. Deel over hoe lang de antieke is geweest met uw familie of hoe kwam het aan uw familie en ga zo maar door. Zorg ervoor dat u een echte verhaal vertellen sinds de antieke taxateurs in staat zal zijn om dergelijke fraude op te sporen.

Het krijgen van jezelf om een ​​wereld-klasse tv-show is een zeer goede kans. Je moet weten hoe je voor te bereiden. U zal zo trots op je familie als je gekozen met uw antieke. Mensen kunnen zelfs denken van het kopen van uw antieke meer dan de getaxeerde waarde.