E2a

Hoe kunt u uw auto batterij op te laden

Per ongeluk het licht in uw auto voor een lange periode van tijd

Per ongeluk het licht in uw auto voor een lange periode van tijd? Luisterde naar de radio voor te veel uren? Je kunt bidden en willen wat goden je gelooft in, maar er is geen het vermijden van de gevolgen van je daden. Het verlaten van elektrische apparaten op als dat betekent slechts een ding en dat is een lege batterij. Zonder de batterij, zou je moeilijk worden ingedrukt om te toeteren uw hoorn laat start de auto en krijg het rollen. Als u niet wilt dat de aanschaf van een nieuwe batterij te vervangen de dode, ga je te hebben om een ​​manier om uw batterij op te laden vinden. Hier is hoe u geld van uw accu van de auto:

Hoe kunt u uw auto batterij op te laden. Veiligheid staat voorop.
Hoe kunt u uw auto batterij op te laden. Veiligheid staat voorop.

  • Veiligheid staat voorop. Uw accu van de auto zal u kwaad doen als u zich niet aan noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Zorg er altijd voor dat u zette de motor af, bezig de handrem en zijn in een relatief veilige werkplek. Werk nooit als iedereen slaapt, omdat je nodig zou kunnen hebben helpen als er een ongeluk gebeurt en wees voorzichtig bij het werken onder de motorkap. Vonken kunnen vliegen als je niet voorzichtig bent dus wees niet achteloos.
  • De enige manier om goed geld van uw batterij. Er is echt maar een manier om goed geld van uw accu van de auto en dat is met een auto acculader. In eenvoudige termen, het enige wat je hoeft te doen is sluit de lader aan op de accu en daarna aan of sluit de lader om te beginnen met het opladen van uw batterij. De details zullen voornamelijk hetzelfde, maar afhankelijk van uw lader en uw auto. Je moet voor het aansluiten van de oplader kabels naar de accu. Zorg ervoor dat u positief af te stemmen op de positieve en negatief op negatief en niet kruis ze wanneer de lader is ingeschakeld of anders kon je de batterij op te blazen.
  • Quick fix. Soms al uw accu echt nodig heeft is een snelle jumpstart om het te krijgen gaan. Dit is niet echt het opladen van uw batterij. Weet dat als je je auto om met de hulp van een andere auto te starten zonder dat het gebruik van een acculader, je niet hebt eigenlijk rekening gebracht.
  • Hier krijg je een nieuwe batterij. Dat u uw batterij op te laden is een teken dat je zou kunnen hebben om al snel vervangen door een nieuwe. Zelfs als je opladen of hebben het vast, is het zeer waarschijnlijk dat de batterij snel zal onbruikbaar zijn geworden. Het kopen van een nieuwe batterij is uw beste weddenschap.
  • Preventie. U dient zelf zorg te dragen voor uw batterij om iets als dit te voorkomen. De batterij, vooral het bovenste gedeelte, moet schoon worden gehouden, zodat het goed werkt. Roest op de kabel connectors vermindert de hoeveelheid stroom die door je auto. Vooral Reinig de batterij en het bovenste deel en verwijder alle sporen van corrosie, zodat de batterij niet roesten. Soms, alles wat je nodig hebt is een doek en water om het schoon te maken. Ook het handhaven van de waterstanden in de batterij is essentieel voor het houden van de batterij in topvorm. En natuurlijk, niet verlaten de lichten aan.

Zoals u kunt zien

Zoals u kunt zien, het opladen van een accu van de auto is een relatief eenvoudige gemakkelijke taak. Echter, moet u misschien iets meer permanent dan alleen het opladen van uw accu van de auto te doen. Laat uw batterij controleren, want je kan gewoon nodig hebt om een ​​nieuwe te krijgen.