E2a

Hoe kunt u uw bekraste gerepareerde game disc te krijgen

Een spel disc kan door veelvuldig gebruik en langdurig gebruik krassen. Wanneer de game disc zwaar bekrast zult u niet meer kunnen gebruiken. Er zijn manieren om het te repareren die u kunt uitproberen voordat je toevlucht nemen tot het kopen van een nieuwe. Hier zijn enkele tips.

Hoe kunt u uw bekraste gerepareerde game disc te krijgen. Houd onze game-disc tegen het licht om te zien hoeveel krassen hebben ontwikkeld op het oppervlak.
Hoe kunt u uw bekraste gerepareerde game disc te krijgen. Houd onze game-disc tegen het licht om te zien hoeveel krassen hebben ontwikkeld op het oppervlak.

  1. Houd onze game-disc tegen het licht om te zien hoeveel krassen hebben ontwikkeld op het oppervlak. Bepalen dat deze daadwerkelijk zijn krassen en geen breuken. Reparaties kan niet worden uitgevoerd wanneer de krassen zijn al erg diep en breed en hebben bereikt de folie.
  2. Een van de meest goedkope materialen die u kunt gebruiken om een ​​bekraste game disc te repareren is wit tandpasta. Het heeft het recht schurend ingrediënt fijn genoeg om de kras te poetsen en het oppervlak te maken ook maar een keer opnieuw.
  3. Veeg je spel schijf schoon met een zeer zachte en pluisvrije doek. Veeg vanuit het midden naar de rand. Gebruik geen een cirkelvormige beweging.
  4. Werk in een plaats waar er een goede en sterke verlichting, zodat u gemakkelijk kunt zien elke kras. Breng een kleine hoeveelheid wit tandpasta op een kras ervoor te zorgen dat u alleen de tandpasta van toepassing op de scratch.
  5. Een vinger een effectievere kwast deel van het proces. Bevochtig je vinger en gebruik deze om de tandpasta wrijven langs de lengte van de kras, heen en weer en met enige kracht. Blijf dit doen voor elke kras voor ongeveer twee tot vijf minuten. De lengte van de tijd die je nodig hebt om de tandpasta wrijven afhankelijk van de grootte van de kras.
  6. Als u reeds over alle krassen, was de spel-cd in stromend water. Verwijder alle sporen van de tandpasta en droog uw game-cd met een papieren handdoek of een niet-pluizende doek. Een zeem zal ideaal zijn om hier te gebruiken.
  7. Zorg ervoor dat uw game disc volledig droog is voordat u hem in uw game console. Controleer of de krassen zijn verwijderd en dat het spel schijf kan opnieuw afgespeeld. Herhaal het proces als uw eerste poging werkte niet. U kunt proberen deze methode maximaal vier pogingen.
  8. Een andere oplossing is het gebruik van Brasso merk van metaal polish. Deze lak kan veilig worden gebruikt om plastic horloge kristallen te reinigen. Net als de witte tandpasta heeft genoeg schurend materiaal, maar zacht genoeg om niet te kunststof oppervlakken scuff. Werk in een goed geventileerde ruimte als je gaat om dit product te gebruiken. Bevochtig een niet-pluizende doek en bril gebruiken om wrijf over de kras in kleine cirkelvormige bewegingen over de kras op het oppervlak. Stevig Houd uw schijf of plaats deze op een vlakke ondergrond om de schijf te voorkomen buigen en kraken, terwijl het verstrekken bescherming voor de achterkant van de schijf. Houd de schijf aan de zijkant voor zijn plaats te houden terwijl u het wrijven van de oplossing op de scratch. Wrijf voor een minuut, dan stoppen zodat de oplossing om waas over de kras dan zachte papieren handdoek te gebruiken om de waas weg te vegen en herhaal de wrijvende beweging. Veeg de disc oppervlak drogen en laat is staan ​​voor een paar minuten voordat u probeert het gebruik van uw spel-cd. Herhaal het proces indien nodig.
  9. U kunt ook een professionele disc reiniger om de schijf voor u te repareren. Zoek een online door gebruik te maken van de zoekwoorden 'disk repair ". Uw browser zal komen met verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van krassen optische schijven. Neem een ​​kijkje op de aard van de diensten die zij aanbieden en hun tarieven.

Breng een constante druk wanneer u probeert te herstellen van de krassen zelf. Laser lezers zijn zeer gevoelig en elke afwijking van het oppervlak van de schijf zal maken deze onleesbaar wordt. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je spel schijf vrij is van krassen is om te gaan met zorg en het houden van het schoon te maken voor opslag.