E2a

Hoe kunt u uw camper accu te behouden

Camper of recreatief voertuig eigenaren hebben vaak last van de batterij problemen. Controleer altijd en onderhouden van uw camper accu dus het zal corrosie-en vuil-vrij. Hieronder vindt u informatie en handleidingen over hoe u uw camper accu te behouden.

  • Controleer altijd uw camper accu. Jouw RV batterij kan worden gevonden in de motorkap, achter kap of het zijvak van uw camper. Het soort batterij is afhankelijk van het type voertuig. Er mogen geen corrosie op uw accu en de kabels moeten worden beveiligd en strak.
  • Reinig uw camper accu. Je zult staalborstels, accu beschermer, rubberen handschoenen, en het water moet u uw camper accu schoon te maken. Draag een paar van de hand rubber handschoenen en oogbescherming om jezelf te beschermen tegen accuzuur gemorst die kunnen irritatie veroorzaken.
  • Elektrolyt of accuzuur is zuur tot doek, metaal, en de huid. Als het per ongeluk gespoten op uw ogen of gemorst op uw huid, onmiddellijk de besmette gebied spoelen met water en soda mengsel om het zuur te neutraliseren. Raadpleeg onmiddellijk uw arts.
  • Gebruik een staalborstel om het stof en corrosie van de kabelaansluitingen en caps te elimineren. Zorg ervoor dat de haren van uw penseel nog steeds hard en scherp. Spray enkele accu beschermer om de caps en connectors om corrosie te voorkomen. Uw batterij wordt ook gered worden van de batterij falen en slecht starten.
  • Reinig de caps en aansluitingen van de batterij die water bevat. Zorg ervoor dat de waterhoogte hoger is dan de loodplaten. Verwijder de dop van uw batterijen en controleer het waterpeil. De loodplaten twee centimeter hoog en het water het niveau altijd hoger dan dat. Nogmaals, gebruik je staalborstel om de corrosie te verwijderen. Spuit gedestilleerd water om de caps en connectors.
  • Controleer en reinig de RV accukabels. Wees extra voorzichtig bij het ​​kopen van kant-en-klare kabels. De isolatie kan verbergen de meter kabeldikte. Koop geen kabels die bolt-on aansluitingen. Deze kunnen niet goed worden afgedicht, waardoor corrosie veroorzaken. Controleer de kabels als het ontdaan isolatie, corrosie, en breekt alvorens te kopen.

    In het schoonmaken van de kabels, verwijdert u de kabels van uw batterij. Begin met het negatieve. Maak ze schoon met een mengsel van zuiveringszout en water. De terminal berichten moet ook worden gereinigd met de soortgelijke oplossing. Doe voldoende vaseline aan op klem uw batterij berichten. Nauw sluit de accukabels.

  • Zorg voor voldoende opladen van de RV batterij. De meest gewone redenen van voortijdige batterij defect zijn sulfatering, ondersteund undercharging, overladen en slecht onderhoud. U kunt de batterij opladen door middel van het runnen van uw motor. U kunt uw motor ook aansluiten door middel van een 110-volt voeding.
  • Volg de don'ts bij het ​​onderhoud van RV batterijen. Wees voorzichtig bij het ​​reinigen van uw batterij, omdat het kan explosieve gassen uitstoten. Wees voorzichtig als u gebruik maakt van soda, want het kan sijpelen in de accucellen en het zal uw batterij chemische reactie te neutraliseren.


Laad geen een bevroren of beschadigde batterij

Hoe kunt u uw camper accu te behouden. Controleer altijd uw camper accu.
Hoe kunt u uw camper accu te behouden. Controleer altijd uw camper accu.

Laad geen een bevroren of beschadigde batterij. Batterijen op te laden in de vrieskou of kan kraken en bevriezen, waardoor elektrolytische lekkage veroorzaken. Vermijd open vuur en elektrische vonken en rook niet rond de accu service omdat het waterstofgas uit batterijen kunnen ontploffen. Uw accu kan ontladen als het vuil is. Goed Gooi lege batterijen.

Volg de genoemde tips in onderhoud van de accu

Volg de genoemde tips in onderhoud van de accu, zodat de accu kan een langere levensduur hebben. Het is ook beter als je weet hoe te onderhouden en te repareren motor en gerelateerde problemen, zodat u kunt tijd en geld besparen. U kunt ook genieten van uw camper beter als je weet hoe op te lossen eenvoudige tot gecompliceerde problemen.