E2a

Hoe kunt u uw cd - collectie declutter

Muziek is een uniek ingrediënt dat maakt elk stukje van het leven de moeite waard overgeeft inch De invloed uw favoriete nummers op uw levensstijl is zonder twijfel enorm. Dit is de reden waarom je een harde tijd loslaten van cd's die zijn deel van uw collectie al vele jaren.

Hoe kunt u uw cd - collectie declutter. Hier krijg je een duidelijk beeld.
Hoe kunt u uw cd - collectie declutter. Hier krijg je een duidelijk beeld.

Nu dat je weinig met ruimte problemen te leren hoe om te gaan gemakkelijk rommel conflicten.

1. Hier krijg je een duidelijk beeld. Beweeg uw collecties naar een gebied waar u een gemakkelijkere tijd te identificeren wat je hebt en wat je niet bezitten. Na reeks leningen scenario's die je zou verbaasd zijn dat wat je hebt zijn gevallen met geen cd's of schijven die niet in de juiste containers. Zet de CD's naar hun aangewezen huisvesting en gebruik maken van de overgebleven gevallen voor degenen die nog over zijn beer. Zorg ervoor dat u dienovereenkomstig execute etikettering.

2. Stel een systeem. De lijst naar beneden de genres die u hebt begunstigd door de jaren heen en match ze met de cd's die je hebt. Volg deze door het regelen van je muziek op alfabetische volgorde. Door dit te doen, zult u gemakkelijker toegang tot je muziek. Zorg ervoor dat u religieus zich te houden aan uw systeem. Je wilt niet om terug te spoelen om dezelfde rommel die u nu graag te elimineren.

3. Vergeet niet over technologie. Je hebt weinig ruimte om te spelen met. Je hoeft niet blij met de gedachte van het weggooien van uw favoriete beats. Er is maar een ding te doen. Doe een beroep op de enorme opslag capaciteiten van uw computer of iPod. Hoewel het moeilijk is om een ​​keuze te maken moet je om verder te gaan. Kies degene die je wilt vasthouden als onderdeel van uw kostbare collectie. Voor de rest veilig downloaden ze in de grenzen van uw gadgets en gadgets.

Vergeet niet over technologie. Maak wat geld van je stack.
Vergeet niet over technologie. Maak wat geld van je stack.

4. Maak wat geld van je stack. U kunt online zoeken naar nabijgelegen winkels die worden gebouwd om gebruikte cd's kopen of u kunt gewoon omdraaien van de pagina's van uw telefoonboek. Maak een aantal goede winst met de schatten die je hebt bewaard voor een lange periode.

5. Kijk voor andere opties in de markt. Als je niet kan worden gescheiden van je collectie nog wat plannen om opslagfaciliteiten te kopen. Dit zal ervoor zorgen dat je CD's op de juiste wijze worden geplaatst in uw plaats en ze worden bewaard in goede staat maakt niet uit hoe lang je ze hebt.

  • Kijk voor verschillende ontwerpen van opbergmeubel dat uw smaak past. Multimedia opbergkasten bieden u een prachtig uitzicht waardoor het gemakkelijker is om de melodie die u wilt afspelen zoeken. U kunt schaffen standaard kasten en laden die kunnen dienen als opslagruimte voor uw geliefde CD-collectie.
  • Opbergdozen zijn flexibel en duurzaam. U heeft de mogelijkheid van het kiezen en aanpassen van ontwerpen die ruimschoots kan mengen met uw eigen omgeving. Ze zijn geschikt voor de opslag van andere vormen van multimedia en u kunt tikken op hen als je plannen hebt van verhuizen.
  • Opslag portefeuilles kan de plaats innemen van uw verloren gevallen. Ze zijn gebouwd met individuele mouwen geschikt voor CD houden.
  • Muur opslag omvat planken en de muur gemonteerde kasten. Deze zijn vergelijkbaar met degene die je ziet in muziekwinkels, maar zijn verrassend goedkoop.

Uw CD-collectie geeft uw evolutie door de jaren heen. Declutter je cd-collectie, goed op te slaan en iets om trots op te als je oud worden.