E2a

Hoe kunt u uw creativiteit te tanken als je draait op lege

Doet proberen om soms te maken voelen als het proberen om een ​​auto die vrijwel zonder brandstof rijden? In plaats van cruisen langs in alle comfort, je uiteindelijk proestend, stalling en hinkend langs de weg, het gevoel als een volledige uitsplitsing is dreigend.

Hier zijn 5 stappen om het tanken je creativiteit, en om terug op volle snelheid weer:

Stap 1

Hoe kunt u uw creativiteit te tanken als je draait op lege. Absorberen nieuwe inspiratie.
Hoe kunt u uw creativiteit te tanken als je draait op lege. Absorberen nieuwe inspiratie.

Absorberen nieuwe inspiratie. Het maakt niet uit wat je leest, of waar je heen gaat .... als je niet open voor het ontvangen van nieuwe inspiratie, zult u het gevoel niet creatief als thuis te zitten in het donker. Laat uw zintuigen vullen met alles wat om je heen, let op de details die je eerder over het hoofd gezien, zijn nieuwsgierig naar wat ideeën en creatieve projecten kunnen worden ontwikkeld op basis van alles wat je ervaart als je gaat over je dag.

Stap 2

Herinner jezelf eraan hoe creatief je kunt zijn. Neem de tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar of jaren en herinneren aan enkele van de creatieve projecten die u het meest trots op geweest. Als je eenmaal begint ze op te schrijven, zal er blijken meer dan u gerealiseerd zijn. U hebt gemaakt dan, en je zal opnieuw creëren. Uw creativiteit kan gaan door stille spreuken als verwaarloosd, maar het kan altijd worden verjongd met een beetje zorg en aandacht.

Stap 3

Probeer een gloednieuw medium. Als u in slechts een vorm, en vast komen te zitten, kan het voelen alsof je creativiteit in elk gebied is volledig opgedroogd. Dus verschuiven van het landschap een beetje, probeer dan een nieuwe creatieve vorm die u altijd al wilde proberen, maar hebben niet. Adopteer een houding van experimenteren en te spelen, en plezier te verkennen van je creativiteit in deze nieuwe manier, zonder de verwachting van direct creëren van meesterwerken.

Stap 4

Word lid van een creatieve gemeenschap. Een van de moeilijkste onderdelen van de meest creatieve disciplines doet het helemaal alleen. Dus in plaats van het creëren, terwijl me af of iemand anders in het woord weet of cares, verbinden met anderen die zeker weten en te verzorgen, en zal steunen en aanmoedigen. Het verschil wanneer je het gevoel een deel van een creatieve en solidaire groep kunstenaars kunt uw creativiteit niveaus te transformeren.

Stap 5

Herinner jezelf eraan hoe creatief je kunt zijn. Probeer een gloednieuw medium.
Herinner jezelf eraan hoe creatief je kunt zijn. Probeer een gloednieuw medium.

Je maakt gewoon. Als je schrijft woorden op een stuk papier of soort woorden op uw computer, je bent een schrijver. Het maakt niet uit als je begint met het schrijven: "Ik weet niet hoe te schrijven, ik hoop door gewoon schrijven het zal iets ontgrendelen" vijftig keer over. Het zal iets te ontgrendelen. Alleen de fysieke daad van het creëren betekent dat je die inzet hebt gemaakt en je je creativiteit toestemming hebt gegeven om te stromen.


Volg deze 5 stappen en je bent creativiteit opgeladen en klaar om de open weg nogmaals geraakt voelen.