E2a

Hoe kunt u uw dvd-collectie op te bouwen op een begroting

Het hebben van een dvd-collectie hoeft niet een deuk in je budget

Het hebben van een dvd-collectie hoeft niet een deuk in je budget. U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe je een hele dvd-collectie te krijgen zonder zich zorgen te maken over hoe het zal kosten. De truc is het vinden van de juiste plaatsen en het kopen op het juiste moment. Hier zijn de stappen in het opbouwen van uw dvd-collectie, terwijl op een budget:

Hoe kunt u uw dvd-collectie op te bouwen op een begroting. Heb een pot geld voor uw collectie DVD hobby.
Hoe kunt u uw dvd-collectie op te bouwen op een begroting. Heb een pot geld voor uw collectie DVD hobby.

  1. Heb een pot geld voor uw collectie DVD hobby. Uw DVD-collectie kan iets dat je opzij kunt instellen in uw maandelijkse budget, samen met je huur en andere benodigdheden zijn. Sla een fractie van uw inkomen elk salaris om te dienen als budget voor uw collectie DVD hobby. Deze toewijzing zal je te houden van veel geld uitgeven aan te dure DVD's of te veel aankopen.
  2. Controleer voor online korting dvd's. Websites zoals Deep korting en wereldwijd vereffenaars zijn enkele van de goede voorbeelden van fantastische DVD vondsten tegen gereduceerde prijzen online. Voor het kopen van dvd's op niet-verkoopprijs, controleer dan eerst of ze beschikbaar zijn in deze discount hubs zodat u in staat om jezelf de moeite besparen van beschietingen uit te veel voor iets dat beschikbaar kan zijn tegen een veel lagere prijs zal zijn.
  3. Kopen in bulk. Vaak zijn er grote deals als je koopt een DVD in bulk dan afzonderlijk. Dit is al een detailhandelaar vuistregel wanneer het proberen om een ​​echt koopje te scoren met items. Dus zoveel als je kunt, kopen in bulk. Dit zal ook toelaten om direct over een collectie hebben die u op kunt bouwen in de tijd.
  4. Check out vertrouwde winkels als Wal-Mart en K-mart voor koopjes. Trusty winkels kan, van tijd tot tijd, beschikken over de items die geschikt zijn voor uw dvd-collectie zijn. Deze winkels zijn daarom niet precies de ideale plek voor het kopen van DVD's voor de meeste mensen, maar met een goed oog je kan zelfs scoren een aantal behoorlijk goede vondsten.
  5. Houd een open oog voor uitverkopen. Klaring en garage sales zijn goede manieren om een ​​greep van goedkope dvd's te krijgen. Wees niet te onvermurwbaar met het idee van het kopen van een gebruikte DVD, zolang het nog in goede staat. Gebruikte DVD's kunnen ook worden genomen door het omwisselen van een titel die u wilt om zich te ontdoen van.
  6. Word lid van een DVD-film club. Disney film club en Columbia house movie Club zijn goede groepen om mee te doen als je echt serieus over het verzamelen van dvd's voor de lange termijn. Ze kunnen goede recensies van films en ook fantastische kortingen voor bepaalde aankopen te geven.
  7. Diversificatie van uw DVD aankopen vanaf het allereerste begin. De sleutel tot het hebben van een goede dvd-collectie is om je aankopen te diversifiëren helemaal aan het begin. Op deze manier heb je een heleboel genres die al op uw eerste maand. U kunt er ook voor kiezen om alleen concentreren op een genre, maar dat de omvang van uw collectie zal beperken.

Het belangrijkste om te onthouden over dvd-collectie is dat het niet 's nachts komen. Je zult echt nodig om veel tijd door te brengen en natuurlijk, de dop van wat goed gebudgetteerde geld te houden bijgewerkt.