E2a

Hoe kunt u uw eigen knop armband te maken

Een leuke toets armband is een geweldige manier om restjes knoppen hergebruiken en zet ze om in eenvoudige geschenken of accessoires voor jezelf. Lees verder om te leren hoe je een knop armband te maken.

1. U hebt de volgende materialen:

  • 10-20 overhemd knoppen van elke vorm en grootte.
  • Elastisch koord dat is een beetje groter dan je pols
  • Een naald en draad

Hoe kunt u uw eigen knop armband te maken. Als het aankomt op het maken van armbanden.
Hoe kunt u uw eigen knop armband te maken. Als het aankomt op het maken van armbanden.

2. Kies welke knoppen u wilt gebruiken voor de armband. Als u grote knoppen, moet u minder van hen, maar als je knoppen zijn dime-en kleinbedrijf of kleiner, moet je meer. Het is een goed idee om een ​​mix van beide, dus de kleinere knoppen kan accent de grotere. Zoals voor wat kleur ze moeten komen - het is allemaal aan jou! U kunt er ook voor kiezen knoppen van dezelfde kleur, willekeurige kleuren of kleuren die elkaar aanvullen.

3. Met behulp van de naald en draad, een kleine zoom aan elk uiteinde van de elastische, zodat de elastische rafelt niet.

4. Naai de knopen op de elastische tot deze volledig is bedekt. U kunt direct naai ze of mix en match vormen, maten en kleuren. De draad die u gebruikt is aan jou. U kunt gebruik maken van duidelijke draad, of draad die in mengen met de kleur van de knoppen. Begin met het naaien van een grote knop, want je kunt dit gebruiken als de sluiting, die samen draai de uiteinden. Als alternatief kunt u gewoon naai de twee uiteinden en zet de armband op je pols.

Hoe kunt u uw eigen knop armband te maken.
Hoe kunt u uw eigen knop armband te maken.

5. Als u kiest voor een knop als sluiting van de armband is te gebruiken, dan moet je om een ​​lus te maken. Om dit te doen, pak de rand van het elastiek aan de andere kant van de knop. Een lus die groot genoeg is om de knop geschikt en naaien. Probeer op de armband en zorg ervoor dat het past comfortabel.

6. U kunt ook een ring of een paar oorbellen te gaan met uw knop armband! Om een ​​ring te maken, moet u een ring blank en een tube superlijm. Gewoon lijm op een knop op de ring leeg en wacht tot het droog is. Om oorbellen te maken, pak een paar lege oorbel berichten. Houd ze veilig door steken ze in kleine, rechthoekige stukken schuim. Het schuim zal ook helpen de zwaartekracht zet de stukken na het toepassen van de lijm. Plaats een druppel superlijm op de oorbel berichten, dan stok een knop op elke oorbel post.

Als het aankomt op het maken van armbanden

Als het aankomt op het maken van armbanden, bent u alleen beperkt door uw verbeelding. Niet alleen stoppen bij knoppen - voeg kralen in te vullen lege ruimtes. U kunt ook een hanger, zelfs hechten in het midden van de armband en maken het het brandpunt van het stuk.

Wees niet bang om te experimenteren met allerlei maten en kleurcombinaties om te komen met een ander uiterlijk elke keer.