E2a

Hoe kunt u uw mustang wassen

De passie om die oude hoop van een Mustang te herstellen in een hel van een rit kan zijn onweerstaanbaar. Dankzij een groeiende markt catering aan liefhebbers pony, is het nu mogelijk om dat stuk schroot u gekocht van de gebruikte auto garage in iets dat steevast de afgunst van uw collega-oude autoliefhebbers zal volledig herstellen. Het herstellen van uw oude mustang gaat een hoop werk, liefde, talent en geld. De laatste fase van de lange zware maanden van de restauratie is om uw Mustang geeft een strak uiterlijk. Dus het is belangrijk om rekening mee hoe je dat pony wassen in een slanke schoonheid.

  • Ten eerste, het vinden van een geschikte ruimte om het vuile werk te doen. Reinigen dat Mustang een veel hard werk kan zo je wilt kunnen om het te doen onder een behoorlijke hoeveelheid schaduw. Vergeet niet dat te veel blootstelling aan de zon is niet goed voor iedereen, zelfs je auto. Goede drainage zal niet zo goed pijn doen. Je wilt niet dat uw auto schoon te maken maar moeten dragen met dat na-wassen stilstaand water.
  • Prep de benodigde schoonmaakmaterialen. Car wash spons, car wash gel of zeep, een flinke emmer en een tuinslang met een onbeperkt aanbod van water moeten allemaal onder uw lijst met reinigings-uw-Mustang-must-haves.
  • Werk in de juiste werkkleding. Hoogstwaarschijnlijk heb je gedaan het hele lichaam-schilderij zelf. De meeste autowerkplaatsen weigeren te nemen op banen die het hele lichaam schilderij van auto's vandaag de dag nodig hebben, tenzij natuurlijk een verzekeraar zal betalen voor de kosten. Zo goed kleden voor de gelegenheid van het wassen van je Mustang is absoluut noodzakelijk. Vermijd kleding die scherpe randen of ritsen beschadiging van de verf baan te vermijden. Veranderen in comfortabele werkkleding die goed op je nat zal kijken.
  • Voorkomen dat u zich verwondt aan brandwonden. Zorg ervoor dat de remmen en uitlaten zijn afgekoeld om niet te verbranden in het proces van het wassen van je pony.
  • Doe je best. Sluit alle deuren en oprollen alle ramen. Leef je uit als je schoon uw Mustang terwijl in het achterhoofd niet te veel druk te gebruiken bij het schoonvegen van de auto schoon.

Laten we eerlijk zijn - je Mustang is een grondstof en kon geven u een groot rendement in de toekomst. Hou van je auto en het zal zeker terug te geven wat je verschuldigd.

Hoe kunt u uw mustang wassen. Ten eerste, het vinden van een geschikte ruimte om het vuile werk te doen.
Hoe kunt u uw mustang wassen. Ten eerste, het vinden van een geschikte ruimte om het vuile werk te doen.