E2a

Hoe kunt u uw polymeer klei te slaan

Polymeer klei is niet klei per se

Polymeer klei is niet klei per se. Het is eigenlijk gemaakt van PVC of polymeer polyvinylchloride, hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt bij het fabriceren van die plastic waterleidingen in huishoudens geïnstalleerd. Als zodanig bevat enkele hoeveelheid weekmakers met toegevoegde pigmenten en kleuren het aantrekkelijk maken. Het is alleen bekend als polymeer klei, omdat het eruit ziet en voelt als een minerale klei. Polymeer klei is populair onder kinderen, kunstenaars en hobbyisten als een kunst medium. Het kan worden gekocht in de hobby-en ambachtelijke winkels en is gegarandeerd veilig te gebruiken, ondanks de plastic basismateriaal. Bij herhaald gebruik, kan vuil hechten aan polymeerklei die verkleuring en vlekken kunnen veroorzaken. Om polymeer klei te houden in zijn oorspronkelijke vorm en uitstraling, leren hoe het beste bewaard. Hier volgen enkele tips voor u om te volgen bij het opslaan van uw polymeer klei:

Hoe kunt u uw polymeer klei te slaan. Reinig uw handen grondig voordat u polymeer klei.
Hoe kunt u uw polymeer klei te slaan. Reinig uw handen grondig voordat u polymeer klei.
  • Reinig uw handen grondig voordat u polymeer klei. Wanneer het tijd is voor uw kunst en hobby, eerst je handen wassen met water en zeep. Verwijder het vuil dat in je nagels heeft ingediend. Veeg droog uw handen met een schone doek na het afspoelen van de zeep. Als u ervoor dat uw handen echt schoon, kunt u beginnen te werken met uw polymeer klei. Het wassen voorafgaand aan de behandeling van een preventieve maatregel is niet aan de klei besmetten met vlekken, vet en vuil deeltjes uit je handen. Als religieus gedaan, zal het wassen van de handen voor het spelen met de klei te houden en het behoud van de oorspronkelijke toestand van uw polymeer klei.
  • Verzamelen elke plaat van polymeer klei in een container. Controleer of er vuil dat werd bevestigd aan de stukken klei. Tijdens gebruik kan de klei stukken hebben bepaalde delen afgeschilferd en geplakt op de andere platen. Verwijder deze gechipt onderdelen en gooi ze weg. Polymeer klei is zacht, maar stevig echter chippen niet kan worden vermeden tijdig.
  • Brengen sommige Ziploc plastic zakken. Als je deze plastic zakken in verschillende kleuren kan kopen, doe dat dan. Het doel van het kopen van gekleurde plastic zakken is voor het catalogiseren van het polymeer klei.
  • Bewaar uw polymeer klei in de plastic zakken volgens de kleur. Plaats een rode klei plaat in een rood plastic container, een groene in een groene hersluitbaar zakje enzovoort. Maar als er geen gekleurde zakken, kunt u de transparante soort gebruiken. Net hetzelfde, zal het makkelijk voor u om de kleuren te identificeren, omdat je kunt kijken via de zakken toch. Vermijd het mengen van verschillende gekleurde polymeer klei stuks in een zakje, zodat de kleuren niet gemengd raken.
  • Hier krijg je een transparante doos of lade waar je de Ziploc plastic zakken die het polymeer klei platen kunt stapelen. Verzegel de plastic zakken en plaats ze na elkaar in de doos volgens kleurschakering. Dus als je rood op de voorkant hebben, moet de volgende in lijn van verwante kleuren in verschillende tinten zoals roze en oranje. Zet de zakken met dezelfde kleur tinten met een clip of bindmiddel.

Om de conditie van uw polymeer klei, voer het uit in een pastamachine meerdere keren totdat het een zekere mate van flexibiliteit bereikt. Bij het ontbreken van deze machine, kunt u werken aan de klei door kneden en drukken deze op een schone tafel totdat het zacht wordt en wordt het gemakkelijk om te beheren.