E2a

Hoe maak je auditie voor een Broadway-show voor zangers

Veel mensen hebben gedroomd van Broadway sinds de kindertijd

Veel mensen hebben gedroomd van Broadway sinds de kindertijd. Als u een van degenen die streven naar zijn Broadway sterren, dan moet je weten hoe je een auditie nagel. U zult vaardigheden, passie en veel vastberadenheid nodig. Spijkeren een Broadway auditie zal niet gemakkelijk zijn, maar het kan worden gedaan. De mensen op Broadway zijn altijd op zoek naar nieuwe, getalenteerde zangers uit te brengen in hun shows.

Hoe maak je auditie voor een Broadway-show voor zangers. Uw beste troef is uw stem.
Hoe maak je auditie voor een Broadway-show voor zangers. Uw beste troef is uw stem.

Hier zijn een paar tips over hoe je auditie voor een Broadway-show voor zangers:

  1. Uw beste troef is uw stem. Verzorgen het en het zal voor je zorgen. Zorg ervoor dat je genoeg warm water (nooit koud!) Om uw keel en mond te houden van het krijgen van droog drinken. Vermijd ook chocolade, ijs en andere zoetigheden. Ze zijn slecht voor je stem, en veroorzaken vaak heesheid. Andere dingen die je moet vermijden zijn sigaretten, alcohol en koffie. Belasting op de dingen die goed voor je zijn. Honing is altijd goed om de keel te verzachten. Lemon is ook zeer geschikt voor dit doel. Voordat zingen, altijd warmen zodat uw stem kan wennen aan de stam van het zingen. Deze eenvoudige stappen zullen uw stem beter klinken.
  2. Werk samen met uw pianist, maar altijd flexibel. Als je een pianist, dan goed voor je! Je kunt krijgen om te coördineren en te oefenen met hem of haar wanneer je het nodig hebt. Echter, op audities, je kunt niet altijd je pianist met u. Soms, bij de audities zij een specifieke pianist die alle back muziek doet. Je zult moeten leren hoe ze zeer flexibel zijn tijdens deze audities. Een ander ding om te onthouden is nooit een karaoke-band als uw back-ups van muziek te brengen. Het klinkt niet goed, dus wat is het punt?
  3. Werk aan je aanwezigheid. Aanwezigheid is zeer belangrijk, vooral als je het uitvoeren van in de voorkant van een live publiek (in Broadway niet minder). Werk aan je houding. Niet alleen zal het helpen uw zingen, zal het ook zorgen dat u langer en meer vertrouwen lijken. Strek je rug, trek je schouders, en houd je hoofd hoog. Wees niet te stijf, of je een slechte indruk maken. Ook zijn hoede verschijnen dan vertrouwen. Een stille vertrouwen zal helpen om een ​​indruk te maken. Wow ze met je talenten en je zal niet veel meer moeten zeggen. Vergeet niet, de producenten en casting directors niet wilt diva's huren voordat ze beroemd.
  4. Houd in gedachten het belang van andere talenten. Naast het leren hoe te handelen en te zingen, zult u ook zeer voordelig zijn als je andere talenten te ontwikkelen. Dansen is een groot deel van Broadway, en het is iets wat je moet leren. U mag de knie hebt zingen, maar zingen en dansen is een heel ander ding. Soms zul je zelfs moet ze tegelijk doen! Als u uw danskunsten vroeg op te ontwikkelen, zul je geen probleem hebben met een auditie. Ook de ontwikkeling van uw toespraak. Er mag geen onderscheiden accent tijdens een auditie zijn, tenzij als de gelegenheid daarom vraagt. Leren van verschillende soorten accenten zullen veel baat hebben uw Broadway carrière.

Auditie voor Broadway is geen gemakkelijke taak

Auditie voor Broadway is geen gemakkelijke taak. Echter, als je de vastberadenheid en talenten te doen slagen, zul je je mazzel binnenkort krijgen. Blijven proberen en houd je hoofd hoog. Volg deze tips en je zult je Broadway auditie perfect nagel!