E2a

Hoe maak je de console - based video game " cheats " online te vinden

Game-ontwikkelaars zal altijd cheat codes in elke video game die ze maken. Niemand weet echt de reden waarom, maar de meeste mensen denken dat de reden achter dit gedrag is om mensen in staat om het spel te voltooien met gemak. In ieder geval zijn er gamers die deze cheat codes waarderen vanwege het effect dat ze creëren. Meestal kan een cheat code in het spel bijzondere bepalingen of bevoegdheden direct leveren aan een speler. Of je speelt een game op een console als een Xbox 360, PS3 of Nintendo Wii, zal er cheat codes beschikbaar zijn voor u om te gebruiken. Het vinden van deze codes is relatief eenvoudig ook. Hier zijn enkele tips over hoe om te zoeken en vinden van een cheat code van vrijwel elke console-based video game gebruik van online middelen.

  1. Gebruik een zoekmachine. De makkelijkste manier om te zoeken naar cheat codes voor uw nieuwste console-based video game is door het doen van een snelle zoektocht op Google, Yahoo of Bing. Typ de naam van uw video game, gevolgd door de woorden "cheats" of "cheat codes". Zodra u de zoekopdracht uitvoert, wordt u begroet door duizenden websites met cheat codes voor de video game. Houd in gedachten dat soms de top 10 resultaten die voortkomen uit het zoeken zal niet echt u te voorzien van codes, omdat ze alleen manipuleren van de positie in de zoekresultaten door het invoegen van zoekwoorden aan zoekopdrachten van gebruikers passen als wat je deed. Toch wil je elke schakel checken in het resultaat te zien of ze echt zorgen voor de codes. Echter, zorg ervoor dat de zoekresultaten 5 tot 6 pagina's diep controleren.
  2. Blader door de gamespot website. Een van de meest populaire gaming sites die zich op consoles en PC video games is gamespot.com . Bezoek de site en voer de naam van het spel in het zoekveld. Zodra het resultaat filters in, klik dan op het spel gebaseerd op de console je speelt het met. Normaal gesproken zal videospelletjes worden gemaakt voor meerdere gaming platforms dus zorg ervoor dat u de juiste keuze. Anyway, check de site voor het spel en navigeer naar de cheat tabblad van de pagina van de betreffende videogame. Normaal gesproken zullen ontwikkelaars en gebruikers van de cheat codes op Gamespot uploaden.
  3. Controleer de IGN-netwerk. U kunt controleren cheats.ign.com als een andere bron voor de nieuwste cheat codes voor vrijwel elke videogame in de markt. Deze site is geweldig vanwege zijn netwerk van andere cheat code websites. Omdat het is verbonden met andere video-gaming sites, zullen alle cheat codes geupload voor een bepaald spel automatisch zijn weg op hun site vinden. Zorg ervoor dat u deze website regelmatig te controleren op updates.
  4. Join videogame forums. Voor elke videogame die naar buiten komt, zal er op zijn minst 1 online forum gecreëerd door hardcore fans van het spel. Deze forums zullen bespreken strategieën en ervaringen met het spel. Soms zullen gebruikers bepaalde cheat codes te delen met de andere leden van de forums. Het zou de moeite waard zijn om deze forums te lokaliseren en doe mee aan de discussie te vinden van de mogelijke cheat codes voor het spel. Een snelle zoektocht op Google moet het lukken in het vinden van deze online forums.

Hoe maak je de console - based video game " cheats " online te vinden. Gebruik een zoekmachine.
Hoe maak je de console - based video game " cheats " online te vinden. Gebruik een zoekmachine.

Cheat codes voor console-gebaseerde videogames zijn soms moeilijk te vinden in vergelijking met PC-gebaseerde videogames. Echter, met voldoende doorzettingsvermogen en vindingrijkheid je moet in staat zijn om te vinden wat je nodig hebt. Toch niet vergeten dat een echte gamer geen cheats om een ​​videogame te verslaan nodig.