E2a

Hoe maak je doek luier dekt

Doek luier bedekt dienen als waterdichting en ondersteuning om uw doek luier covers. Zelfs als je luier is super absorberend, is er nog geen garantie op het houden u droog, zonder een doek luier deksel. Om je baby's kleding en beddengoed droog te houden, moet u een doek luier deksel. Niet alleen is het milieuvriendelijk, het is ook handig om mama en comfortabel voor baby's. U kunt zo veel baby moet besteden aan (zoals melk, vitaminen, etc.). Je zou niet extra budget een aantal doek luier kopen omvat voor gebruik in rotatie. Dus dit kan worden opgelost door de eenvoudige stappen hieronder bij het maken van doek luier covers. Alles wat je nodig hebt is een naaimachine en een beetje creativiteit!
Hier zijn de stappen voor het maken doek luier omvat:

Hoe maak je doek luier dekt. Dupliceer de patroon.
Hoe maak je doek luier dekt. Dupliceer de patroon.

  1. Maak een patroon. Hier krijg je een bruin papier. Plaats deze onder de luier. Met het gebruik van een potlood, maakt u twee patronen door het traceren van alle lijnen en hoeken van de luier. Vergeet niet om te markeren tot kruis lijn. U kunt ook tot een ander patroon als u van plan naar een andere doek luier omslag te maken in de toekomst.
  2. Dupliceer de patroon. Snijd de patronen en plaats ze op een nieuwe bruin papier. Sluit het kruis lijnen door middel van nieuwe lijnen met een liniaal. Trace deze patronen om een ​​nieuw patroondeel te creëren. Voeg ten minste de helft van een inch in de luierovertrek patroon voor de naden.
  3. Verkrijg de stof. Controleer rond uw huis voor stof die u niet meer gebruikt. Stoffen gemaakt van fleece of wol is goed. Maar stoffen met een laag van polyurethaan bedekt met stof (PUL) zijn het beste voor katoenen luiers.
  4. Knip de. Vouw de stof in het midden. Plaats deze onder de luier omslag patroon. Neem het patroon over de hele stof. Voeg vervolgens een marge van een half van een inch. Trace knip dan de buitenste lijn van het patroon.
  5. Naai de stof. Speld de twee uiteinden van de luieromslag. Begin met naaien langs de binnenste lijn van het patroon met de naaimachine. Laat het ene uiteinde van de luier deksel open, zodat je kon draaien naar de goede kant. Naai aan de luier klep te sluiten met de hand.
  6. Zet bevestigingsmiddelen. U kunt gebruik maken van nylon drukkers, klittenband, Aplix, pennen, buttons of banden zoals bevestigingsmiddelen. Naai hem op de luier deksel met de hand of met een naaimachine. Gebruik Velcro om de luieromslag instelbaar. Naai een lange strook van zijn fuzzy kant rond de luierbedekking zodat deze zich van de ene naar de andere.

Het is altijd verstandig om de materialen te overwegen bij het maken van uw eigen doek luier omslag, in het bijzonder de stof. Natuurlijk moet je niet wilt uitslag te zien op de dijen van je baby. U kunt ook zet decoratieve materialen. Borduren of naaien kleine vlekken op de luiers. Zet ontwerpen voor een liefhebber look. Dus in plaats van de uitgaven van uw geld op maat gemaakte luiers, maar maken deze doek luier covers voor uw baby. Gelukkig naaien!