E2a

Hoe maak je doen alsof voedsel

Doen alsof voedsel of soms wel nep-voedsel

Doen alsof voedsel of soms wel nep-voedsel, zijn voedsel replica's gemaakt van kunst materialen of iets dat kan worden hergebruikt, zoals stukjes papier of papieren. Ze worden gebruikt in winkels, winkelcentra, food courts en soms in je eigen keuken als beeldscherm en een gastvrije sfeer te creëren. Deze worden vaak opgemerkt in restaurants en ze dienen als een come-on voor de gasten.

Alsof voedsel kan ook worden gebruikt als speelgoed

Alsof voedsel kan ook worden gebruikt als speelgoed. Kinderen, vooral meisjes graag koken te spelen of doen alsof ze een theekransje. Ze genieten van het gevoel van in plakken snijden en in blokjes snijden en koken kleine dingen om te doen alsof ze daadwerkelijk koken of met een tea party. Je kunt doen alsof voedsel gebruiken als speelgoed voor uw kinderen. Het is echt makkelijk te doen alsof voedsel te maken plus het is een leuke activiteit voor u en uw kinderen.

Hier zijn enkele tips over hoe om spannende alsof voedsel te maken.

Hoe maak je doen alsof voedsel. Bereid de benodigde materialen.
Hoe maak je doen alsof voedsel. Bereid de benodigde materialen.

  • Bereid de benodigde materialen. U hebt de volgende materialen: alle recyclebare dingen die je kunt vinden, zoals oude schoenendozen, deksels, oude handdoek dozen papier, oude kranten, plastic bekers, of houten kralen. U heeft ook lijm, lichtgewicht spackle, schaar, acryl verf van verschillende kleuren, penselen, piepschuim ballen en borden, zijdepapier, stiften, pennen, kleurpotloden, vernis, oude spons lakens, en draden.
  • Hoe je nep taarten te maken. Meng wat lichtgewicht spackle en lijm met water, afhankelijk van hoe je zou willen zijn consistentie te zijn. Draai oude schoenendozen ondersteboven en bedekken met mengsel. Verf het in welke kleur u wenst voor uw nep-taart. Laat het 's nachts in te stellen.
  • Hoe je nep sneetjes brood te maken. Trace sneetjes brood op oude spons lakens en snijd ze met een schaar. Verf de spons lakens met lichtbruine kleur en teken de randen met donker bruine kleur.
  • Hoe te nep sinaasappels en appels maken. Coat piepschuim ballen met lijm gemengd met water. Gebruik heldere oranje verf voor de nep sinaasappels. Gebruik rode of groene verf voor de appels. Laat ze een nacht drogen. Snelle tip: voordat je coating starten of het schilderen van de piepschuim ballen, moet u bepaalde gegevens eerst zoals de vorm van de vrucht, de stengel, de bladeren, etc. overwegen
  • Hoe te nep olijven en druiven te maken. Krijg je parels. Smeer ze met zwarte of groene verf om nep olijven maken. Voor druiven, moet u de vacht van de kralen met groene, paarse of rode verf. Sluit vervolgens de kralen met behulp van een draad, steek de draad in de kraal gat vul het vervolgens met lijm. Laat het 's nachts drogen.
  • Hoe je speelgoed sushi rolls te maken. Overlangs gesneden oude spons vel (ongeveer 3x5 inches) en schilderen met de gewenste kleuren dan. Nat met lijm gemengd met water, en rol het als een sushi en bind het in het midden. Laat het drogen voor een beetje regelen dan op play platen.
  • Hoe maak je speelgoed snoepjes te maken. Knip je gekleurde plastic in kleine vierkantjes, zoals snoeppapiertjes. Zet katoenen ballen in elk vierkant, rol het vervolgens draai aan beide uiteinden. Schik ze op play snoep kommen.
  • Hoe je speelgoed ijs te maken. Teken halve cirkels op de bouw van papier en snijd het. Rol het op een kegelvorm vormen en zet deze vast met tape. Knip kleine piepschuim balletjes doormidden en leg ze op de top van de kegel papier, zet deze dan vast met tape ook. Bedekken met tissue papier en lijm gemengd met water dan. Voeg details zodat het lijkt als een echte ijs. Verf het met uw gewenste ijs kleuren.


En je bent klaar

En je bent klaar! Zodra het alsof voedsel en speelgoed zijn opgedroogd, voeg een lichte vernis over elk stuk om zijn vorm en kleur te behouden. Vernis voegt een beetje een glans aan het ook.