E2a

Hoe maak je drijvende kaarsen maken

Drijvende kaarsen zijn prachtig om te hebben voor gelegenheden zoals bruiloften en partijen of ze kunnen gewoon kleden een tafel in het huis. Het maken van een drijvende kaars is niet moeilijker dan het maken van een gewone kaars en misschien zelfs makkelijker, omdat drijvende kaarsen meestal klein.

Hoe maak je drijvende kaarsen maken. Zoek een drijvende kaars mal.
Hoe maak je drijvende kaarsen maken. Zoek een drijvende kaars mal.

  1. Zoek een drijvende kaars mal. Om ervoor te zorgen dat uw kaars zal drijven, een mal gemaakt voor drijvende kaarsen zal ervoor zorgen dat de juiste vorm te drijven is. Het bovenste deel van de kaars moet iets groter zijn dan het bodemdeel en in de handel verkrijgbaar mallen zorgen dat de verhouding juist is. Als je een floater schimmel die je wilt niet kunt vinden, kijken voor een kleine schimmel die een top die groter is dan de bodem heeft. Het moet een kleine, tamelijk compacte vorm te zijn, en niet te vreselijk werken. Een schimmel die veel detail heeft op de bovenkant kan laten water door de plooien in de top, die uiteindelijk zal zinken de kaars.
  2. Vind de was, wiek, kleur en geur. Al deze zijn te vinden in hobby winkels, grote discount retailers en op eBay. De beste plek voor deze items in bulk is eBay, maar als je alleen wilt een of twee kaarsen te maken, wilt u misschien een kleine kaars kit, die al het nodige zal bevatten kopen. Deze zijn verkrijgbaar in dezelfde plaatsen als andere kaarsen maken items, plus ze zijn verkrijgbaar in speelgoedwinkels. Elk type van wax is prima voor een floater, behalve container wasmengsels, die zijn te zacht. Bij het kopen lont voor floater kaarsen, op zoek naar zink of document kern wieken. Deze kunnen gekocht worden los op maat te snijden, of al gesneden en bevestigd aan een tabblad lont. De meest voorkomende vorm van kaars kleur verkocht is een diamond chip, dat is gewoon een klein blok van kleur in de vorm van een diamant. Diamond chips zijn makkelijk te gebruiken, omdat ze kunnen worden onderverdeeld in de helft als je een lichte kleur of een van de hoeken kan worden afgebroken voor pastels of als u op zoek bent om kleuren te mengen.
  3. Zoek een gieten pot. Deze zijn verkrijgbaar in hobby winkels en online en zijn over het algemeen alleen maar hoge metalen pannen met een schenktuit aan de top. Was wordt in de pot te smelten zetten en vervolgens in de mal gegoten.
  4. Zoek een thermometer en warmtebron. Een kaars of snoep thermometer is een uitstekende beveiliging om ervoor te zorgen dat de was niet aan zijn vlampunt (het punt waarop de was in de hens) te bereiken. Vloeibare wax is zeer licht ontvlambaar, dus als je niet beschikt over een thermometer, staan ​​in de buurt van de was en klaar om het te gieten zodra het gesmolten is. Op deze manier zal er geen tijd om te warm krijgen. Een warmtebron kan een kookplaat of een hete plaat zijn. Ik adviseer een hete plaat als het is veel makkelijker schoon te maken. Toen was wordt gegoten, zal een paar druppels onvermijdelijk druppelen langs de zijkant van de pot. Wax is uiterst moeilijk om uit een brander terwijl een hete plaat kan worden geschraapt met een mes nadat de was is afgekoeld.
  5. Zodra uw artikelen worden geassembleerd, er wat wax in de pot te smelten. Als je een grote plaat van bulk wax, moet u een aantal gratis te snijden met een mes, zodat het past in de pot. Als je een kit hebt gekocht, zal de was de juiste maat te passen. Laat de was te smelten een beetje, voeg dan wat ingrediënten die je kiest om de kaars aan te passen. Als u wilt geur en / of kleur, voeg die op dit punt. Vloeibare geur is de meest krachtige en eenvoudig te gebruiken. Voor kleur, chip kleur komt in vrijwel elke kleur en is goedkoop. Lees de aanwijzingen over hoeveel te zetten - je zal moeten schatten hoeveel was je hebt in de pot. Diamond chip kleur vraagt ​​om een ​​volledige chip voor elke pond en minder als je een lichtere kleur. Zodra alles binnen is, klotsen de pot voorzichtig om alles samen te roeren.
  6. Stel uw schimmel. Als je een pit gat in de mal, rijg de lont door en bevestig deze aan de andere kant. Iets zal moeten overheen worden geplaatst om zowel zijn plaats te houden en om ervoor te zorgen dat was niet lekken door. Alles met een zachte, plooibare aard effectief zal zijn, of u kunt een sterke band gebruiken, zoals duct tape. Er zijn specifieke producten op de markt, zoals de Jiffy Wicker, die zeer effectief zijn in deze capaciteit, maar ze zijn niet nodig. Als u niet beschikt over een pit gat, sta een lont binnen. Een zink of papieren kern lont zal mooi staan ​​als je een tab lont aan de onderkant om het te houden naar beneden. Als u niet beschikt over een tabblad, spoel de bodem een ​​beetje om het te laten staan. als je problemen hebt om dit te doen, bind het ene uiteinde van de lont aan een stok of een stuk van bestek, en leg het item over de bovenkant van de mal met de lont bungelen naar beneden. Verkrijg de kous zo dicht mogelijk bij de bodem van de vorm mogelijk.
  7. Giet en repour de was. Zodra alle van de wax vloeibaar is, is het tijd om te gieten. Giet de wax heel langzaam te veel luchtbellen te vermijden. Zodra de mal gevuld is, tik op de zijkant van de mal voorzichtig een paar keer om een ​​aantal van de belletjes los. Nadat de was bijna afgekoeld, kan er een sinkhole in het midden zijn. Dit gebeurt omdat wax krimpt wat het afkoelen. Het zal naar beneden zinken in de mal als het afkoelt, waardoor een depressie in het midden. Hoe groter de kaars, hoe dieper de depressie is. Giet meer wax in de gootsteen gat om zeker te zijn van een glad oppervlak voor de kaars. Dit kan zijn dat meer dan een keer worden gedaan.

  8. Laat de kaars afkoelen. Als de kaars is afgekoeld en er geen sinkholes, is het veilig om de kaars uit de mal te verwijderen. Wanneer de kous is gebonden aan iets, snijd het gratis. De meeste wieken zeggen om het te snijden tot 1/4 "lang boven de kaars, maar ik heb ontdekt dat deze lengte maakt het moeilijk om het licht en geven de voorkeur aan de lont te verlaten ongeveer 1/2" lang. Bereid een kom met water om de kaars zweven in en je hebt een drijvende kaars klaar voor vertoning.