E2a

Hoe maak je een 1/8ste schaal RC auto te kiezen

Het is een kick om RC auto races te kijken

Het is een kick om RC auto races te kijken. Het vermogen van de controller om zijn auto te manoeuvreren vereist veel handigheid en vaardigheid. Het is niet zo eenvoudig en duurt lang praktijkuren te perfectioneren. Maar als je eenmaal onder de knie hebt, zal het een koud kunstje. Uiteraard in een race moet je concurreren met andere mensen met geesten als de uwe. Ook zij bracht lange uren van de praktijk, alsmede het doen van alles wat ze kunnen om af te stemmen en hun RC auto's uit te rusten om sneller te lopen, beter en manoeuvreren te versnellen, samen krappe bochten met gemak. De situatie is net als echte auto racen, alleen op een kleinere schaal.

Als u een bezoek aan een hobby winkel

Hoe maak je een 1/8ste schaal RC auto te kiezen. Voor beginners, een 1/8ste schaal RC auto is een goede maat te krijgen.
Hoe maak je een 1/8ste schaal RC auto te kiezen. Voor beginners, een 1/8ste schaal RC auto is een goede maat te krijgen.

Als u een bezoek aan een hobby winkel, je weet dat je zal worden overspoeld met de honderden RC auto modellen in alle maten en merken. Het voelt heerlijk om gewoon te kijken naar hen. Beter als je kunt een eigen en krijgen hands-on ervaring met het bouwen van een auto van een kit. Echter, voordat je in de details van hoe een RC auto te bouwen, moet je weten wat te typen om eerst te kopen.

  1. Voor beginners, een 1/8ste schaal RC auto is een goede maat te krijgen. Het is groter en zal het makkelijker voor u om de onderdelen af ​​te handelen. Het is een van de meer populaire keuzes voor RC auto's die geschikt zijn voor het wegverkeer runs. Ze komen in 2-3 traps automatische transmissie. Als je alleen gaat om uw RC auto te gebruiken op gladde oppervlakken, neem dan de touring en raceauto's. Voor andere oppervlakken, zal de vrachtwagens en buggy's zijn de betere keuzes hoewel deze langzamer zijn dan de race-en toerwagens.
  2. Een 2-wielaandrijving 1/8ste schaal RC auto is makkelijker om mee te werken en minder duur dan een 4-wheel drive. Als je wilt weten hoe het voelt om te rennen en racen een RC auto, dan het krijgen van een 2-wiel aandrijving is prima. Het kan even duren voor u om de beurt te behandelen dus verwacht je auto te tuimelen tijdens de eerste paar praktijk loopt.
  3. U kunt krijgen een RTR of ready-to-run versie die je gemakkelijk kunt met de rechtermuisknop te gebruiken uit de doos. Dit vereist al de meeste geen montage op alle. Natuurlijk moet je extra betalen voor dit type.
  4. Als je al enige ervaring montage plastic stuk speelgoed auto's met kleine onderdelen, dan kunt u een 1/8ste schaal RC car kit. U moet beschikken over de vereiste tools om deze te monteren. Het zal de tijd nemen om samen te stellen alle onderdelen en je moet geduld oefenen en aandacht voor details zijn terwijl u aan het bouwen van uw auto.
  5. Kies een 1:8 schaalmodel met een 2-takt motor. De meest populaire is de 23cc cilinderinhoud motor die een 2,5 pk uitgang heeft.
  6. Beslis welk type brandstof dat u wilt gebruiken om uw 1:8 scale RC auto lopen. Voor een rustige, gemakkelijk te hanteren en bijna onderhoudsvrij RC auto, ga dan voor een die werkt op batterijen of elektrisch aangedreven. Als je goed met frequente tanken en wat slordigheid, krijgen dan een nitro aangedreven model. Zorg ervoor dat u alle instructies te lezen, want er zijn een aantal stappen die moeten worden ondergaan als u nitro brandstof.
  7. Als zullen veiliger zijn om populaire merken als gevolg van de beschikbaarheid van informatie en ondersteuning te kopen. Populaire merken zijn Traxxas, HPI Racing, Kyosho, Team Associated RC Auto's, Team Losi, Duratrax, CEN Racing, OFNA Racing, XTM Racing, GS Racing, Nikko RC, Tamiya RC Auto's en Smartech RC Cars. De HPI Sprint 2 Series is een goede beginner 1/8ste schaal elektrisch aangedreven auto.

Welk type en merk u besluit te kopen

Welk type en merk u besluit te kopen, moet u het volledige Veiligheidsinformatieblad fabrikant te begrijpen zorgvuldig door voordat u gebruik maken van de maquette RC auto. Terwijl u op het, waarom niet gaan voor een goed uitziende 1:8 scale model als een Dodge Viper, Mini Cooper, Lamborghini, Porsche, Ferrari of zelfs een Hummer. Aangezien u zal racen, waarom dan niet race met een replica van het echte ding.