E2a

Hoe maak je een aardbei kostuum te maken voor een baby

U kunt altijd verkleed je baby voor een aanstaande partij

U kunt altijd verkleed je baby voor een aanstaande partij, of misschien een bijeenkomst of evenement. Wat de reden ook is, een aardbei kostuum maken voor uw schattige engel kan altijd een van uw opties. Het goede ding is dat, het is nooit moeilijk is om je baby's eigen kostuum te creëren, zelfs in het comfort van uw huis. Hier zijn de stappen die zouden begeleiden.

Hoe maak je een aardbei kostuum te maken voor een baby. Schilderen of markeer de punten.
Hoe maak je een aardbei kostuum te maken voor een baby. Schilderen of markeer de punten.

  1. Bereid de benodigde materialen en gereedschappen. De dingen die je nodig hebt zijn: schaar, vilt of fleece stoffen, naaien pinnen, groene draad, zwarte verf of stift, appelgroen elastische caps, rode strakke pyjama's, en een rood t-shirt.
  2. Schilderen of markeer de punten. Aardbeien hebben stippen, en het zou noodzakelijk voor u om ze te kopiëren. Het gebruik van uw zwarte verf of pen, print stippen op het rode t-shirt. Maak stippen die zijn net zo groot als een cent. Wees voorzichtig bij het gebruik van verf, omdat sommige van hen zijn giftig, vooral die van lood. Gebruik ze niet. Na het afdrukken, laat ze drogen voor ongeveer 15 minuten.
  3. Knip de blaadjes van het vilt. Met behulp van uw schaar, knip blad achtige vormen in uw voelde. Na het snijden van hen, snijd een vilten blad verder door het creëren van short cuts in hen, waardoor ze fijner als dat van een echte aardbei.
  4. Speld de blaadjes in de hoed. Deze zullen zorgen ze in plaatsen die je naaien zal vergemakkelijken in de volgende stappen. Speld ze op een plaats die niet zal belemmeren de baby uitzicht.
  5. Nu Naai ze op hun plaats. Gebruik de zigzag of afwisselend steken om de vilten bladeren naaien op zijn plaats. Draai de hoed over en naai aan de onzichtbare kant van de hoed. Maak uw naai zo schoon en eenvoudig mogelijk.
  6. Plaats de andere artikelen op zijn plaats. Zodra je al genaaid de hoed op zijn plaats en overschilderd het shirt, kunt u nu het kostuum in het spel gebracht voor het gebruik onze baby's. Zet de rode sokken op uw baby, dan is de elastische rode broek. Dan kun je de schoenen op de volgende. Om de schoenen een aanvulling op het kostuum, gebruik dan alleen rood, zwart of wit sneakers. Zet dan op het shirt. Om een ​​uitpuilende, bolvormige effect te creëren, kunt u katoen of schuim spullen in de t-shirt nadat uw baby heeft ze op. Na dit te doen, kunt u de kap passen in het hoofd van je baby. Wees op uw hoede als de vilten bladeren kan de baby verstoren. Na dit, je baby is nu klaar voor een rockende aardbeienjam.
  7. Laat je baby het kostuum proberen. Een punt die nodig kunnen zijn aan de orde is het comfort van uw baby. Controleer of de kousenbanden van de hoed en de broek kan te strak zijn, dat ze kunnen kaf van je baby huid. Ook altijd oppassen niet te veel vulling in de t-shirt spul, omdat dit kan belemmeren uw baby acties en zelfs zijn ademhaling.

Het belangrijkste ding over het maken van kostuums in het algemeen is dat je altijd moet een duidelijk beeld van de persoon die het dragen van de outfit in je geest. Met dit, zult u begeleid worden in je vak.