E2a

Hoe maak je een achterdifferentieel te vullen

De achterste differentieel

De achterste differentieel, dit is een cruciaal onderdeel van uw voertuig. Op een gegeven moment zal de vloeistof in de differentiële ofwel lekken of gewijzigd moeten worden. Ongeacht de reden, dit is een taak die niet in het bijzonder kan worden uitgesteld als u de weg op met uw mechanische beste vriend zo snel mogelijk. Maak je geen zorgen, het proces is niet zo complex. Hier zijn de stappen om een ​​achterste differentieel te vullen.

Hoe maak je een achterdifferentieel te vullen. Verhoog de ​​auto.
Hoe maak je een achterdifferentieel te vullen. Verhoog de ​​auto.

  • Verhoog de ​​auto. U moet het gehele voertuig verheffen om verder te gaan met het vullen. Ja, betekent dit dat de vier hoeken worden verhoogd en geëgaliseerd. Als u werkt thuis, moet u vier hydraulische vijzels of ten minste twee alligator aansluitingen. Zorg er wel voor dat de auto waterpas staat en dat de aansluitingen goed zijn ondersteund. Nu, als je een lift die u kunt gebruiken, vergelijkbaar met een lift in een auto winkel, dan zou dat zeker beter.
  • Houd de olie bevatte. Of de achterste differentieel lekt of als u het veranderen van de olie uit helemaal, wil je vangen en bevat alle druppels en lekken die onvermijdelijk zal komen. Dit gezegd zijnde, de positie van een opvangbak, samen met vodden recht onder de oliekeerring of de stekker. Als u het veranderen van de olie, moet u de bestaande olie eerst af te tappen. Als dat het geval is, open dan de afdichting of plug met een ratel van ongeveer 3/8 inch en laat de olie druppelen en op de afvoerbak. Dit kan ongeveer een half uur voor het achterdifferentieel helemaal leeg is.
  • Start het vullen van het op. Eenmaal uitgelekt, de voorbereiding van de nieuwe olie die u zal worden het opvullen van de differentieel met. Ongeveer 2 liter olie is de norm. Open de olie container en bevestig de tuit. Breng de afgiftegroep in de achterste differentieel opening en start het gieten van de olie. U weet of de achterste differentieel is vol als de olie meteen weer uit. Op dit punt, kunt u stoppen met het verschil nu is tot de rand gevuld.
  • Verzegelen het differentieel. Zodra het achterdifferentieel is gevuld tot rand, wil je meteen afsluit. Klik hier voor de afdichting of plug en beginnen te draaien tot deze stevig genoeg is totdat er geen meer lekken. Zorg ervoor dat u de stekker schoon te maken of voor verzegelen aan het sluiten van de achterste differentieel. Als het mogelijk is, wilt u misschien de stekker vervangen vooral als scheuren of lekkages zichtbaar zijn of als het niet goed kan dichten het differentieel.
  • Ga voor een proefrit. Zodra het differentieel is aangesloten strak, laat de auto en start uw motor. Ga voor een korte rit. Dit zal de versnellingen van de achterdifferentieel bewegen samen met de olie. Na het station, parkeren de auto en controleer of het differentieel nog steeds lekt. Als het is, dan moet je brengen de auto naar een monteur, zodat hij kan je lek probleem op te lossen.


Nu, als je denkt dat je dit niet kan verwerken, kan je net zo goed te brengen uw auto naar de winkel en laat je achterste differentieel opgevuld door een echte blauwe monteur.