E2a

Hoe maak je een achteruitkijkspiegel auto spiegel vervangen

Een van de kleine irritaties die zich kunnen voordoen met uw auto zou kunnen leiden tot een vrijstaande achteruitkijkspiegel auto spiegel. Echter, dit is een van de problemen die je zou kunnen gemakkelijk aan te pakken, en je zou niet nodig om een ​​monteur in te huren om te reparaties uit te voeren. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen om uw achteruitkijkspiegel auto spiegel vervangen:

Hoe maak je een achteruitkijkspiegel auto spiegel vervangen. Wacht tot de juiste condities om uw auto te repareren.
Hoe maak je een achteruitkijkspiegel auto spiegel vervangen. Wacht tot de juiste condities om uw auto te repareren.

  1. Bereid de materialen. De materialen die u nodig zou hebben over een voertuig spiegel lijm (een goed merk u kunt gebruiken is 3M), een schraper voor het verwijderen van de oude lijm uit de auto glas, een sleutel of een schroevendraaier, een krijtje of een andere markering potlood (die kunnen worden afgewassen glas gemakkelijk); papieren handdoek, en alcohol.
  2. Wacht tot de juiste condities om uw auto te repareren. Te veel vocht of te veel warmte is niet goed, omdat deze voorwaarden niet zou sterk laten de spiegel lijm set. Uw veiligheid spiegel gewoon opnieuw zou kunnen vallen als je de reparatie met deze weersomstandigheden, dus zorg ervoor dat het weer is gewoon warm en droog is voordat u begint met uw reparaties.
  3. Met behulp van een sleutel of een schroevendraaier, verwijder de montage-knop aan het glas van uw auto. Markeer de montageplaats (wat nog steeds wordt aangegeven met residu lijm) met een krijtje, zodat u weet waar u wilt dat uw spiegel later vervangen. Ook, markeer de knop met een pijltje, zodat u weet later bij het vervangen van het welke kant naar boven. Opzij te zetten op deze knop (niet verliezen!).
  4. Gebruik uw schraper om alle sporen van lijm te verwijderen van het glas. Vervolgens wrijft u de vlek met alcohol om ervoor te zorgen dat olie, vet en stof worden verwijderd (als de plek is schoon, het zou de lijm te stellen beter). Zorg er wel voor dat, na het reinigen van de plek, je veegt het heel droog. Resterende vocht zal niet toestaan ​​dat de lijm goed in te stellen.
  5. Knijp de lijm op de houder drukken, en vervolgens op de knop drukken om de auto glas, recht op de plek waar u gemarkeerd eerder. Houd het voor ongeveer een minuut, om ervoor te zorgen dat het goed stelt. Nu de knop veilig is op het glas, wacht ongeveer een uur voor het volledig drogen.
  6. Nu, bent u klaar om de achteruitkijkspiegel auto spiegel vervangen. Verkrijg de bevestigingsklem en verbind deze met de montage-knop. Druk naar beneden totdat u een klik hoort en je weet dat het goed is bevestigd. Sommige modellen vereisen dat u een schroevendraaier gebruiken om dit stuk te hechten aan de knop.
  7. Veeg de spiegel met alcohol, dus het zal echt duidelijk en niet over een bewolkte look.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn echt eenvoudige stappen die je zou kunnen volgen om uw achteruitkijkspiegel auto spiegel vervangen. Zelfs als je niet jezelf als een doorgewinterde auto reparatie persoon, zou je waarschijnlijk gewoon ongeveer 30 minuten om te doen al deze stappen zelf. En om klaar te zijn voor een meer autospiegel noodgevallen, waarom niet lezen tot hoe u uw zijaanzicht spiegel, signaal spiegel, veiligheid spiegel en elektrische spiegel vervangen worden? Veel succes!