E2a

Hoe maak je een afstandsbediening caddy maken

Maak de man van het huis het gevoel extra speciaal door hem een ​​doordachte cadeau dat je zelf hebt gemaakt. Of het nu gaat Father's Day, zijn verjaardag, of wanneer de vakantie is net om de hoek, wat zou de mens niet willen dat een afstandsbediening caddy waar hij al zijn trouwe afstandsbedieningen te organiseren op een toegankelijke plaats? Wees zijn engel dit jaar en leren hoe je een afstandsbediening caddy voor hem te maken. Volg gewoon deze paar eenvoudige stappen:

 1. Voor dit project, moet u de volgende materialen: houten planken (minstens een halve centimeter dik), hamer, potloden, meetlint of liniaal, houtlijm, schuurpapier, oude kranten, witte lijm, vernis, wat spijkers, een handboor , schroeven en messing handgrepen. Het idee hier is om een ​​rustiek op zoek afstandsbediening caddy.
 2. Bepaal hoe hoog, breed en diep u wilt dat uw caddy te zijn. Zorg ervoor dat het is de grootte die alle afstandsbedieningen past in het huis. Een manier om erachter te komen de perfecte maten voor uw caddy is op te halen een kleine vierkante of rechthoekige doos die alle afstandsbedieningen past in het huis. Niets moet echter voorkomen dat u uit het aanpassen van de grootte van de caddy.
 3. Reken maar uit. Plan de zijkant van elk stuk van de caddy. U moet ten minste vijf stukken: vier stukken om te dienen als de zijkanten en de onderkant stuk van uw caddy. De basis stuk moet het grootste stuk te zijn. Maak de nodige rekening gehouden met de dikte van het hout. Vergeet niet, het idee is om een ​​houten kist te maken met een open einde om te dienen als de externe caddy.
 4. Na het bepalen van de hoogte, diepte en breedte van uw caddy, is het tijd om de stukken die u samen zetten op het hout met behulp van uw potlood en liniaal of meetlint te tekenen.
 5. Snijd de houten plank volgens het plan.
 6. Probeer het monteren van de platen in de vorm van een doos met een open einde om ervoor te zorgen alle stukjes bij elkaar.
 7. Zand alle stukken goed, met bijzondere aandacht voor het oppervlak en de randen.
 8. Doe de doos, met behulp van de houtlijm. Nadat de lijm droogt, versterken gedeelten waar de stukken ontmoeten nagels.
 9. Versier de doos. Met een penseel of met uw vingers, breng een ruime hoeveelheid witte lijm over de hele buitenkant van de doos dan de krant kleven. De advertenties gedeelte van de krant zal er goed uitzien op de caddy. Vlak de krant, voor dat u de luchtbellen eruit. Dan laat het drogen.
 10. Breng een laag vernis over de oppervlakken en binnenkant van de doos. Laat de lak drogen.
 11. Bevestig de messing kast kan aan de tegenovergestelde zijden van de caddy met behulp van de handboor en schroeven.

Hoe maak je een afstandsbediening caddy maken. Bepaal hoe hoog, breed en diep u wilt dat uw caddy te zijn.
Hoe maak je een afstandsbediening caddy maken. Bepaal hoe hoog, breed en diep u wilt dat uw caddy te zijn.

Na het volgen van de bovenstaande stappen over hoe je een afstandsbediening caddy te maken, heeft u een persoonlijke afstandsbediening caddy. U kunt de stap daadwerkelijk slaan op het afdekken van de caddy met een krant, maar in plaats daarvan vlekken op het hout (of niet) ga dan naar lak de caddy.