E2a

Hoe maak je een afstudeerproject schrijven dank u kaarden

Na jaren en jaren van het begraven van jezelf in boeken

Na jaren en jaren van het begraven van jezelf in boeken, en nadruk over deadlines, heb je eindelijk afgestudeerd! Je ouders, je hele clan, en waarschijnlijk zelfs al je buren kan niet meer trots op zijn. Mensen die weet dat je misschien niet bevatten hoe blij ze zijn van jou dat ze beginnen te geven je heel veel felicitatie cadeautjes.

Wees een dankbare kleine jongen en vergeet niet om elk en ieder van hen te bedanken voor alle steun en vrijgevigheid. U kunt dit doen door het verzenden van dank u kaarten. Hier is hoe je het kunt doen.

Materialen die u nodig heeft voor uw dank u kaarden:
Lege kaart of stationaire
Zwarte pen
Mail envelop en postzegels

Hoe maak je een afstudeerproject schrijven dank u kaarden. Materialen die u nodig heeft voor uw dank u kaarden.
Hoe maak je een afstudeerproject schrijven dank u kaarden. Materialen die u nodig heeft voor uw dank u kaarden.

  • Ontvang een materiaal. Er zijn een heleboel dank u kaarten die u kunt kopen bij ambachtelijke winkels of papier winkels. U kunt uw materialen van daar, of als u wilt om creatief te zijn, kunt u een blanco papier of karton te krijgen en beginnen met versieren het zelf voor een meer persoonlijk tintje. Een andere optie is het downloaden van sjablonen van het internet en ze af te drukken.
  • Kijk naar je cadeautjes. Open elk aanwezig. Hier krijg je een stuk papier en een lijst langs de mensen die hen gezonden over, evenals hun cadeautjes. Dit zal u helpen later als je probeert om een ​​persoonlijke schrijven bedankbriefje.
  • Begin met een mooie begroeting. Wat er ook gebeurt, ik een generieke dank je kaart niet naar iedereen. Start u er rekening mee door het aanpakken van de persoon, zoals "Dear Mr X".
  • Personaliseer de inhoud. Specifiek zeggen in uw kaart wat je bent dankbaar voor. Als dit is een materiaal geschenk, geeft u wat het is en hoe dankbaar je bent voor. Dit is waar de vorige lijst moet je goed van pas. Als het niet een materieel geschenk, kunt u zeggen hoe dankbaar je bent voor alle adviezen, tutorials, of voor het delen van het antwoord sleutel tot je laatste examen.
  • Bedank de mensen die hebben geholpen je afstudeert. Afgezien van uw directe familie, dit zijn uw professoren, coach, vrienden, enz. Niet beperken uw brief alleen aan mensen die je gaf monetaire of materiaal presenteert.
  • Dank ook degenen die begroet je. Sommige van de mensen die dicht bij je zijn even trots op, maar kan gewoon niet de middelen om u materialen dingen te kopen om het te laten zien. Toon uw gelijk waardering door het sturen dank u kaarten voor deze mensen.
  • Stuur uw danken u kaarden. Plaats uw kaart in een envelop en verstuur het. Stuur ze zo snel mogelijk. Het kan raar te ontvangen een bedankkaartje 3 maanden na je afstuderen, tenzij de ontvanger woont aan de andere kant van de wereld.


Zo veel mogelijk

Zo veel mogelijk, niet kiezen voor e-mail dank u notities. Niet iedereen heeft een e-mailaccount of kunnen regelmatig hun e-mails. Het kan ook lijken zeer casual als je vrijwel verzenden. Het zou heel leuk voor mensen om te weten dat u de tijd om een ​​prachtige en genadige brief om hen te bedanken creëren genomen.