E2a

Hoe maak je een auto motor te vervangen

Allereerst een woord van voorzichtigheid hier: het veranderen van uw motor is niet een gemakkelijke taak. Het vereist een behendige kennis van uw auto en mechanica. Het is niet typisch een van de dingen die gewone auto-eigenaren kan doen, en als je dat niet zeker over uw vermogen om uw auto te repareren, kunt u worden doet jezelf (en je auto) een plezier als u het huren van een professional te doen het. De motor is het hart van uw machine en deze is aangesloten op zowat elk bewegend stuk van uw auto, dus veel zorg moet worden betracht bij het werken aan het. Het is zeker niet voor de zwakkeren van hart.

Als de vorige paragraaf heeft je overtuigd dat je niet geknipt voor deze taak, kunt u beginnen met werven potentiële auto garages die u kunnen helpen met uw probleem.

Als je nog steeds het lezen dan ben je waarschijnlijk zeker met hoe goed je weet dat je auto en je vaardigheden als iemand die een motor te vervangen.

Hoe maak je een auto motor te vervangen. Zorg ervoor dat de motor is het probleem.
Hoe maak je een auto motor te vervangen. Zorg ervoor dat de motor is het probleem.

Zorg ervoor dat de motor is het probleem. Een motor zou meestal vertonen grote problemen na 150.000 mijl op de toerenteller. Door middel van servicable van een auto het leven, zou je vaak alleen nodig hebt om smeermiddelen, bougies, hoogspanningskabels, en slangen te vervangen. Het is dus veilig om eerst te controleren voor andere problemen. Als u het probleem oplossen en af ​​te leiden dat het probleem afkomstig is van andere onderdelen dan de motor - de starter of de transmissie, bijvoorbeeld - je hoeft alleen die delen en niet de hele motor zelf te vervangen. Mogelijk moet u ook om te controleren of het is gewoon delen van de motor die vervanging of verbouwing, zoals de kleppen, krukas, en dergelijke nodig hebben. Als je zeker weet dat het de motor, dan ben je echt in voor een lange dag.

Heb een ruilmotor klaar. Het meest voor de hand liggende vraag die je nodig hebt voor dit project is een nieuwe motor. Dit kunnen vrij duur en de meeste mensen liever kopen een andere auto dan de plaats van een motor. Als je vastbesloten om niet op te geven op uw auto, ga dan naar uw lokale dealer of auto winkel en de aankoop van een motor die compatibel is met uw auto. Je zou ook kunnen reserve-of "overschot" motoren krijgen van gebruikte auto's. U zou ook speciaal gereedschap nodig, zoals een motor takel en staan. Het is misschien geen zin om deze tools te kopen, dus je kunt huren of in plaats daarvan lenen van uw buurt autoreparatiewerkplaats.

Zodra u klaar bent met uw gereedschap en ruilmotor, worden hier stap-voor-stap instructies over het wijzigen van uw auto motor.

  1. Als u de auto kap te verwijderen, dan zou je gemakkelijker toegang tot het motorblok. Anders, open de motorkap en houd deze op zijn plaats op een verticale positie.
  2. Koppel de accu. Begin met de negatieve pool (zwart of groen), dan met de positieve pool (rood). Ga dan naar het verwijderen van onderdelen en aansluitingen aan de bovenkant van de motor. Dit omvat de hoogspanningskabels en verdelerkap. Afhankelijk van uw motor, zou je ook nodig hebt om de luchtinlaat en filter te verwijderen.
  3. Snijd de brandstoftoevoer door de stekker van de brandstofleidingen. Zorg ervoor dat u eventueel overgebleven brandstof op te slaan in een brandstof-goedgekeurde container (een grote luchtdichte pot zal doen). Koppel de gaskabel. Zorg ervoor dat alle verwijderde onderdelen worden verantwoord.
  4. Dan moet je alle slangen los te koppelen. Dit geldt ook voor de radiator in-en uitstroom slangen.
  5. Vervolgens moet je tot het afsluiten van de compressor van de airconditioning systeem.
  6. Je moet ook de dynamo te verwijderen. Dit wordt vastgeschroefd op het motorblok met een hoofd-bout en een beklemmend gevoel stelbout. Zorg ervoor dat de dynamo draad los te koppelen van de accu, ook. Doe hetzelfde voor de stuurbekrachtigingspomp als je auto een.
  7. Krik de auto voorkant en verwijder de voorbanden. Zorg ervoor dat de handrem is aangetrokken, zodat de achterbanden niet rollen. Blokkeer de auto achter om er zeker van.
  8. Verwijder de de radiator, uitlaat schild en pijp.
  9. Zodra het verwijderen van de motor monteren, moet de motor zichtbaar zijn. Tap eerst de overtollige vloeistof die weer kan zijn, behouden zoals smeermiddelen en koelvloeistof. Ondersteun de motor met behulp van de takel. Je zou dan moeten de resterende bouten die de motor hechten aan de steunen te verwijderen. Zorg ervoor dat u de starter te verwijderen,. Wanneer de motor is ontkoppeld van de motor ondersteuning, kunt u nu gebruik maken van de takel om het te tillen.

Heb een ruilmotor klaar. Snijd de brandstoftoevoer door de stekker van de brandstofleidingen.
Heb een ruilmotor klaar. Snijd de brandstoftoevoer door de stekker van de brandstofleidingen.

Installeer de nieuwe motor. Zodra de oude motor is verwijderd, kunt u nu de nieuwe motor te installeren, sluit u alle mechanische onderdelen die u hebt verwijderd in omgekeerde volgorde. Zorg ervoor dat u de nieuwe motor te vullen met smeermiddel voor de eerste testen. Controleer op lekkages en gebroken verbindingen voordat ze voor een test.

Zodra u zeker weet dat u alle moeren, bouten, slangen, en andere aansluitingen vervangen, neem uw auto uit voor een korte proefrit, om te zien of de motor loopt goed. Je zou kunnen hebben om later te doen wat kalibraties en tune-ups op, om te controleren of alles in orde is.