E2a

Hoe maak je een auto repaint

Het geven van je auto een herschilderen geeft het een nieuwe look

Het geven van je auto een herschilderen geeft het een nieuwe look. Als u wilt uw auto repaint, kunt u brengen het naar een professionele auto schilder, maar dit kan kosten u veel geld. Als je genoeg tijd om te sparen, dan overwegen herschilderen van uw auto door uzelf.

 • Geef je auto een grondige reiniging. Vuil of vuil dat is links op uw auto kan een goed schilderij baan belemmeren. Zorg ervoor dat u getest chemische reinigingsmiddelen gebruiken om uw auto te wassen. Eindig de carwash met behulp van een hoge kwaliteit was.
 • Het volgende wat je hoeft te doen is om los te van de auto onderdelen die niet zullen worden geschilderd. Bumpers Handvatten van alle deuren, verlichting, en alle andere verwijderbare onderdelen moeten worden verwijderd om verf vlekken te voorkomen op hen. Als er onderdelen die niet kan worden verwijderd, gebruik dan oude kranten om ze te bedekken. Neem de ramen in het gebied dat u zal dekken. Zorg ervoor dat u lijm die veilig zijn om te gebruiken voor een auto te gebruiken. Sommige tapes kunnen achterlaten lelijke vlekken op het oppervlak.
 • U moet dan een schuurpapier gebruiken om zand van de auto oppervlak. Schuren van het oppervlak zal een betere hechting van de nieuwe verf. Een vlakschuurmachine is aanbevolen om de schade aan het oppervlak te voorkomen.
 • Aangezien u schuren het oppervlak, dit is de beste kans om het gehele oppervlak van uw auto te controleren. Je moet kennis te nemen van de deuken die moeten worden gerepareerd. Verwijzen naar een aantal doe-het-zelf deuk reparatie methoden die u kunt gebruiken voor kleine deuken.
 • Geef je auto een ander af te vegen. Dit zal ervoor zorgen dat er geen stof of vuil wordt achtergelaten in het oppervlak. Het oppervlak moet perfect zelfs voor eventuele onvolkomenheden te vermijden als je eenmaal begint het schilderen.
 • Bereid het schilderij materialen die je nodig hebt: primer en verf spuit U moet ook een schuurblok, een grof schuurpapier, veiligheidsbril en gelaatsmasker voor te bereiden om jezelf te beschermen..
 • Spuit de primer over de hele auto. Investeer in een hoge kwaliteit primer om ervoor te zorgen dat u goede resultaten te hebben. Gebruik de schuurblok om zand door het oppervlak wanneer de primer droogt. Gebruik een grof schuurpapier om zelfs uit de hoge plekken.
 • Breng een laag primer. Zodra de vacht opdroogt, een zeshonderd schuurpapier gebruiken om een gladde afwerking te bieden voor u om de verf aan te werken.
 • Verwijder alle de krant die u hebt gebruikt om de gebieden die geen schilderwerk te dekken. Geef je kan een andere grondige wasbeurt om de stof te verwijderen. Weer Plaats de maskers op de juiste gebieden en veeg de gehele oppervlakte.
 • Bij de toepassing van de basislak, doel uit de buurt van een voet van het oppervlak. Houd het spuitpistool in een loodrechte richting. Spuit de basecoat over je auto en laat het dan volledig opdrogen voordat u de topcoat.
 • Vergeet niet om de auto achter te laten in een gebied waar de zon direct schijnen op. Parkeer de auto op een schaduwrijke plek of een overdekte garage. De zon harde stralen kan schade aan uw nieuwe verf tijdens het wachten tot het droog is.


Hoe maak je een auto repaint. Geef je auto een grondige reiniging.
Hoe maak je een auto repaint. Geef je auto een grondige reiniging.

Overweeg het aanbrengen van een wax met een glans kit na uw schilderwerk werk. Deze wax kan het afdichten van de glans om het langer duren.